pablo_111 Napisano 2 Kwiecień 2013 Napisano 2 Kwiecień 2013 (edytowane) Witam! Przedstawiam mój najnowszy projekt, nad którym pracowałem w wolnych chwilach przez ostatnie trzy miesiące. Soft: 3ds Max + Mental Ray, Photoshop Komentarze mile widziane:) Edytowane 3 Kwiecień 2013 przez pablo_111
FF Napisano 3 Kwiecień 2013 Napisano 3 Kwiecień 2013 Wypas, nie mam uwag. Nie jestem moze zwolennikiem używania gotowych backplatów ale pasuje ładnie. Studio tez mi sie podoba.
infected Napisano 3 Kwiecień 2013 Napisano 3 Kwiecień 2013 Wygląda ciekawie. Mnie się podoba. Gratulacje
maciek.m Napisano 3 Kwiecień 2013 Napisano 3 Kwiecień 2013 Mi również się pdooba :) Model ładny nie krzywi się, materiałki okej. Najbardziej użekły mnie światła bardzo fajnie wyszły. Szkoda że tylko jedno ujęcie ze studia, bo bardzo ładnie się prezentuje ( w studio może tylko jakiś mini gradient albo rozświetlenie za autem bym dał)
vision3d Napisano 3 Kwiecień 2013 Napisano 3 Kwiecień 2013 studio wyszlo mistrzowsko:) pozostale raczej szalu nie robia, bo jak wspomnial FF sa to czesto uzywane backplate'y. Mam nadzieje ze wrocisz jeszcze do studia i pojawia sie dodatkowe shoty :)
Orangegraphics Napisano 3 Kwiecień 2013 Napisano 3 Kwiecień 2013 świetne auto, super przedstawione, pokaż jakieś siatki, bo sam model wygląda bardzo dobrze
pablo_111 Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Napisano 3 Kwiecień 2013 Dziękuję za komentarze :) Jestem mile zaskoczony opinią o studiu, kompletnie nie widziałem w nim potencjału dlatego zakończyłem na jednym ujęciu, teraz na pewno jeszcze nad nim popracuję :) Poniżej siatki.
siter90 Napisano 3 Kwiecień 2013 Napisano 3 Kwiecień 2013 Brawo :) super auto, wspaniale wymodelowane :] gratuluję.
ptaszek Napisano 4 Kwiecień 2013 Napisano 4 Kwiecień 2013 WOOOOOOOOW! najlepsze auto od dawna:) jaram sie bardzo i lokacja na dachu i studiem i modelem. Super robota!
Pawlito Napisano 4 Kwiecień 2013 Napisano 4 Kwiecień 2013 Świetnie dobrałeś lakier, i render studyjny taki że czapki z głów :) Ale, co mi najbardziej pasuje to że efekt na końcu wygląda zwyczajnie i niepretensjonalnie. Oglądając niektóre prace można odebrać coś w stylu "patrzcie jaki jestem super, robię grafę co wygląda jak fotografie, brawa proszę". A tu jest sobie taki wózek i poprostu zrywa beret od niechcenia. Nie lubię beemek ;)
Pawlito Napisano 4 Kwiecień 2013 Napisano 4 Kwiecień 2013 Świetnie dobrałeś lakier, i render studyjny taki że czapki z głów :) Ale, co mi najbardziej pasuje to że efekt na końcu wygląda zwyczajnie i niepretensjonalnie. Oglądając niektóre prace można odebrać coś w stylu "patrzcie jaki jestem super, robię grafę co wygląda jak fotografie, brawa proszę". A tu jest sobie taki wózek i poprostu zrywa beret od niechcenia. Nie lubię beemek ;)
Jaack Napisano 6 Kwiecień 2013 Napisano 6 Kwiecień 2013 A ja lubię bmki :) I widzę że pablo też :) Może zrobisz kiedyś e36 coupe ? :)
GrześDuro Napisano 8 Kwiecień 2013 Napisano 8 Kwiecień 2013 Jest moc, gratulacje;) Zwłaszcza studio superowe, aczkolwiek postprodukcja by się mu przydała. Pozwoliłem sobie na lekkie podciągniecie(jak coś powiedz to usunę:).
thecrev Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 Świetny model i rendery, studio naprawdę mega ale twoja wersja studyjna jest ładniejsza niż postprodukcja GrześDuro, popracuj nad innymi ujęciami bo praca naprawdę fajna.
pablo_111 Napisano 9 Kwiecień 2013 Autor Napisano 9 Kwiecień 2013 (edytowane) Jaack - na e36 coupe jest szansa, może nie w najbliższym czasie ale kiedyś na pewno :) thecrev, maciek.m, vision3d - więcej ujęć studyjnych na ukończeniu :) GrześDuro - Twoja postprodukcja OK ale chodziło mi o uzyskanie lakieru jak najbardziej zbliżonego do Calypso Red, z palety barw BMW, poniżej fotka 850-tki w takim właśnie kolorze Poniżej kilka nowych renderów studyjnych Edytowane 10 Kwiecień 2013 przez pablo_111
Rekomendowane odpowiedzi