G-B Napisano 3 Kwiecień 2013 Napisano 3 Kwiecień 2013 Cześć, nie mogę znaleźć historii modelowania. Jak zastosuje np. bevel to już nie mogę później zmienić jego wartości. Nie da się ?
G-B Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Napisano 3 Kwiecień 2013 nieeeeeeeeee....!!! dramat Już mogłem przeżyć te pseudo zarządzanie pasami i menager materiałów ale brak historii to jakiś dramat :( - a zapowiadała się dobra alternatywa.
zimny Napisano 3 Kwiecień 2013 Napisano 3 Kwiecień 2013 (edytowane) Jesli bys uzywal darmowego plugina Chamfer Maker stadhttp://c4dtools.net/chamfer-maker/,to dziala on jako generator podobny do Hypernurbsa i mozesz wtedy w dowolnym momencie edytowac/wylaczyc bevel. Edytowane 3 Kwiecień 2013 przez zimny
G-B Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Napisano 3 Kwiecień 2013 cudowne ....(jak można ludziom utrudnić życia nie dając takich możliwości w standardzie) A czy null może mieć inny kształt? Bo tego też nie widzę
legomir Napisano 3 Kwiecień 2013 Napisano 3 Kwiecień 2013 (edytowane) O ile rozumiem chodzi o maxa w takim XSI to problemu nie ma, a w mayce może nie być ;) EDIT Jeszcze wątek pomyliłem... Przepraszam. Edytowane 3 Kwiecień 2013 przez legomir
makak Napisano 3 Kwiecień 2013 Napisano 3 Kwiecień 2013 A czy null może mieć inny kształt? Bo tego też nie widzę Tak, w Attributes Manager w zakładce Object masz w Display listę rozwijaną.
Rekomendowane odpowiedzi