Napisano 10 Kwiecień 201311 l Sony pictures właśnie opublikowało pierwszy trailer Elysium. Myślę, że warto rzucić okiem. wersja "full hd" tutaj (na oficjalnym jest tylko 720p, które wygląda jak 480p).
Napisano 10 Kwiecień 201311 l Dla mnie najbardziej oczekiwany film tego roku. Trailer pokazuje, że w najgorszym przypadku będzie to wizualna uczta ;) Mam nadzieję, że oprócz tego, film opowie też jakąś naprawdę dobrą historię :)
Napisano 10 Kwiecień 201311 l Trailer fajny ale... ostatnio wszystkie te zapowiedzi filmów wyglądają tak samo... I jeżeli chodzi o realizację i fabułę... Zobaczymy co z tego wyjdzie
Napisano 10 Kwiecień 201311 l mnie się podoba i również czekam. Jak klimatem będzie przypominać district 9 to oglądam w ciemno
Napisano 11 Kwiecień 201311 l zapowiada sie fajnie. jezeli stanie na wysokosci district 9 to nawet matt dejmond tego nie zepsuje. http://www.youtube.com/watch?v=BUa5oHgYV2k troche rozbawil mnie napis na plakacie "from director of district 9" i brak jego nazwiska, ciekawe czy juz sie tak wszyscy do niego zwracaja. wake up director of district 9, breakfast is ready. edit: dobra, przynajmniej to nie jest ben affleck
Napisano 11 Kwiecień 201311 l Do You know each other? Mark, this is director of district 9. Director of district 9, this is Mark.
Napisano 11 Kwiecień 201311 l No ale co, że mu ten sztuczniak dokleili na plecy to już stał się niepokonany? Może być fajny zwłaszcza w wizji przyszłości i pewnie tylko ze względu na to pójdę. :)
Napisano 11 Kwiecień 201311 l Matt Damon?! Jodie Foster?!?!?! Nie musze nawet ogladac trailera, zeby pojsc do kina! ;)
Napisano 11 Kwiecień 201311 l Fajne. Nie jestem fanem District 9, ale zapowiada sie efektowny SF z jakas trescia. Tematy wykluczenia, elitaryzmu, dyskryminacji sa najwyrazniej bliskie "panu rezyseru".