velendil Napisano 28 Maj 2013 Napisano 28 Maj 2013 (edytowane) Witam, dłubię taką scenę ostatnio w wolnych chwilach, 3ds max, Corona renderer, Marvelous Ogólnie chcę dodać jeszcze sporo elementów mieczy świetlnych (znalazłem blog ludzi robiących takie rzeczy "w realu" także mam sporo referencji) oraz jakiś śrubek, drutów itp. Edytowane 16 Wrzesień 2013 przez velendil
blinq Napisano 28 Maj 2013 Napisano 28 Maj 2013 Fajnie się zapowiada. Tylko te szmatki mogły by mieć jakąś grubość - miejscami wygląda to jak zgnieciona kartka papieru. Ale pomysł fajowy - czekam na więcej!
xmass Napisano 28 Maj 2013 Napisano 28 Maj 2013 Ja też klucze od samochodu wycieram w jedwabne szmatki Modele prezentują sie dobrze, jedziesz dalej. Możesz coś powiedzieć nt. tej scenki? O czym będzie, co dodasz, co masz na celu? Ciężko na razie ocenić prace. Jestem ciekaw texturek jakie zrobisz.
velendil Napisano 28 Maj 2013 Autor Napisano 28 Maj 2013 Z gruboscia moze jeszcze powalcze, dodam raczej jakas fakture na lekkim bumpie Co do narzedzi bede je jeszcze modyfikował na bardziej "starwarsowe", chcialem uzyskac szot na biurko z mnostwem narzedzi, srub, elementów mieczy, z ktorych wystaje jeden skonczony, swiatło wpadac bedzie z prawej gornej strony z jakiegos okna . Pozdrawiam ! : )
velendil Napisano 12 Wrzesień 2013 Autor Napisano 12 Wrzesień 2013 Troche detali czekających na tekstury, mam plan pomalowac wszystko w Mari Prawie gotowa tekstura stolu + szmaty
Lucek Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 Szmaty wyglądają jak papier. Nadaj im jakąś grubość. Na tej dolnej dobrze to widać.
velendil Napisano 13 Styczeń 2014 Autor Napisano 13 Styczeń 2014 Kolejny update po szybkiej cc w photoshopie. Jeszcze bez map spec/gloss etc.
Rekomendowane odpowiedzi