Napisano 31 Maj 201311 l miałem nie robić ale zrobię z tematu wipa, przestałem rysować. teraz konstruuję Królewnę Śnieżkę.Będą krasnoludki i cały sztafaż bajkowy pozdro Uploaded with ImageShack.us Edytowane 31 Maj 201311 l przez Thx
Napisano 31 Maj 201311 l Fantastyczna kompozycja, a kolory już zapowiadają się znakomicie! Bardzo podoba mi się to różnicowanie cieni, że w niektórych miejscach są chłodne, a w niektórych (jak na piersi) bardzo ciepłe. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy.
Napisano 1 Czerwiec 201311 l Łoł, świetnie. Z przyjemnością będę obserwował jak dziubiesz krok po kroku!
Napisano 1 Czerwiec 201311 l Autor Uploaded with ImageShack.us pozdro ;/ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 1 Czerwiec 201311 l przez Thx
Napisano 2 Czerwiec 201311 l Zapowiada się naprawdę smakowicie :D Może pościel wygląda trochę jak namoczona folia, ale to już takie moje widzimisię ;) Fajnie będzie zobaczyć finał.
Napisano 2 Czerwiec 201311 l Miło obserwować powrót do monumentalnych kompozycji figuralnych :). Czekam na krasnale, bo myślę, że one mogą zrobić tutaj grę.
Napisano 2 Czerwiec 201311 l Autor panRebonka to jest spojrzenie na Królewnę Śnieżkę z perspektywy dojrzałego mężczyzny, który juz nie widzi w najpiękniejszej dziewczynie dziewczynki i co do krasnali...musi pozostać czysta bo chłopaki ją chronią, pozdro Uploaded with ImageShack.us
Napisano 13 Lipiec 201311 l Autor małymi kroczkami w wolnych chwilach, pozdr: Uploaded with ImageShack.com