Thx Napisano 31 Maj 2013 Napisano 31 Maj 2013 (edytowane) miałem nie robić ale zrobię z tematu wipa, przestałem rysować. teraz konstruuję Królewnę Śnieżkę.Będą krasnoludki i cały sztafaż bajkowy pozdro Uploaded with ImageShack.us Edytowane 31 Maj 2013 przez Thx
Kiciputek Napisano 31 Maj 2013 Napisano 31 Maj 2013 Fantastyczna kompozycja, a kolory już zapowiadają się znakomicie! Bardzo podoba mi się to różnicowanie cieni, że w niektórych miejscach są chłodne, a w niektórych (jak na piersi) bardzo ciepłe. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy.
Miłosz3ds Napisano 1 Czerwiec 2013 Napisano 1 Czerwiec 2013 Łoł, świetnie. Z przyjemnością będę obserwował jak dziubiesz krok po kroku!
Thx Napisano 1 Czerwiec 2013 Autor Napisano 1 Czerwiec 2013 (edytowane) Uploaded with ImageShack.us pozdro ;/ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 1 Czerwiec 2013 przez Thx
mrBone Napisano 2 Czerwiec 2013 Napisano 2 Czerwiec 2013 Zapowiada się naprawdę smakowicie :D Może pościel wygląda trochę jak namoczona folia, ale to już takie moje widzimisię ;) Fajnie będzie zobaczyć finał.
panRebonka Napisano 2 Czerwiec 2013 Napisano 2 Czerwiec 2013 Miło obserwować powrót do monumentalnych kompozycji figuralnych :). Czekam na krasnale, bo myślę, że one mogą zrobić tutaj grę.
Thx Napisano 2 Czerwiec 2013 Autor Napisano 2 Czerwiec 2013 panRebonka to jest spojrzenie na Królewnę Śnieżkę z perspektywy dojrzałego mężczyzny, który juz nie widzi w najpiękniejszej dziewczynie dziewczynki i co do krasnali...musi pozostać czysta bo chłopaki ją chronią, pozdro Uploaded with ImageShack.us
polka dot Napisano 3 Czerwiec 2013 Napisano 3 Czerwiec 2013 piękna draperia, nie znam się na shymbolice, w ogóle całość m moc
dziadek3D Napisano 12 Czerwiec 2013 Napisano 12 Czerwiec 2013 .. żeby mieć jaja, trzeba tego chcieć...:))
Lucek Napisano 25 Czerwiec 2013 Napisano 25 Czerwiec 2013 Ten facet jest prawdziwym artystą. Musi być front! tylko kiedy? ;)
Thx Napisano 13 Lipiec 2013 Autor Napisano 13 Lipiec 2013 małymi kroczkami w wolnych chwilach, pozdr: Uploaded with ImageShack.com
Rekomendowane odpowiedzi