sikham Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 ja bym troche jeszcze wytarł te napisy takie "brzydkie" naisy na "ładnej" usyfionej skrzynce ;)
Muhaho Napisano 28 Sierpień 2004 Autor Napisano 28 Sierpień 2004 Wiedzialem , ze na napisy ktos zwroci uwage... poprawiam... P.S. Ale napewno nikt nie ma orginalnego XP'eka z softem..., a ja mam ;]
Michas Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 świetny CKMik czekamy apdejty no i cudnie się nazywa plik ;>
KoMic Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 laddddneeee,,, bardzo ladne, : ]piekny sprzet nam prezentujesz: ]
uncle Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 a ja uwazam ze deski sa troche za grube dalej:D i mimo wszystko dlabym troche nierownosci na kantach skrzyni bo je najbardizej widaze ze sa rowne:)
Muhaho Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Napisano 29 Sierpień 2004 Uncle, pomysle o tym. Teraz sie tylko podlamalem troche bo w czasie pracy padl mi komp, zle zamknalem max'a i wazna scenka poszla sie golic ;[ Chyba ze ktos wie jak odzyskac taki plik... ;(
Marcin Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 zajzyj do katalogu autobak w katalogu maxa .... tam masz bucupy ... mam nadzieje ze cos na nich bedzie ... jeszcze .... ale nie odpalaj maxa od tamtego bledu bo moze sie cos na nich zapisac ... o ile jeszcze tego nie zrobiles ...
Muhaho Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Napisano 29 Sierpień 2004 Wlasnie w tym problem ze ten plik nie zapisal sie jako kopia awaryjna. Teraz jak probuje go odczytac to mam File read error ;[
Muhaho Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Napisano 29 Sierpień 2004 ... a oto i "bardzo" wstepne teksturki karabinu. bardzo bardzo wstepne....
kozioo Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Ładnie, ładnie:) tylko zmniejsz troszke saturacje tekstury skrzynki. Jest strasznie jaskrawa:)
Muhaho Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Napisano 2 Wrzesień 2004 Prace nad scena trwaja, narazie niewielka poprawka:
illy Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 moze wina oswietlenia, ale wszystkie kanty jakos bija po oczach. Widac ze wszystko jest idealnie proste, jakby dopiero z fabryki nieuzywane, nawet deski maja rowne krawedzie. chyba ze w scenie przy jakims tam swietle nie bedzie tego widac
sikham Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 nieźle naprawde może teraz pancerne wsparcie dorobisz albo szeregowca Ryana ;)
Muhaho Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Napisano 2 Wrzesień 2004 Oswietlenie to tylko kilka "lampek" ustawionych tu i uwdzie tak by sceny nie spowijaly egipskie ciemnosci, z tad maja niewiele wspolnego z ostateczna wesrja sceny i moze dlatego wyglada to tak a nie inaczej. Co do kantow skrzyni to wydaja sie takie idealne bo faktycznie takie sa ;] i to oczywiscie zminie, pozatym efekt "nowizny" poteguje pewnie wyostrzenie jpg'a ;) Pozdrawia!
Predator Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 Muhaho heh jesli final bedzie rownie elegancki jak ta glowa ktora widzialem na jednym ofrum no to juz gratulacje :) . Jak do tej pory wszystko wyglada pieknie . Swietnie wyglada pudlo z amunicja . tak trzymaj !!
uncle Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 fajne, tylko te napisy na skrzyni nie pasuja wogle;)
Archangel Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 ladne i militarne :) Naprawde mi sie podoba !
Pionier Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 Zgadzam sie co do tych napisow. A tak to wszystko w dobra strone idzie:)
Muhaho Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Napisano 3 Wrzesień 2004 Muhaho heh jesli final bedzie rownie elegancki jak ta glowa ktora widzialem na jednym ofrum no to juz gratulacje :) . Jak do tej pory wszystko wyglada pieknie . Swietnie wyglada pudlo z amunicja . tak trzymaj !! Predator, jaka prace masz na mysli?
Muhaho Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Napisano 3 Wrzesień 2004 Dzieki ludziska za uwagi rozne rozniste... Poprawilem zatem skrzynie dodalem troche nierownosci i zdarlem nieco napisy.
Gość Krawler Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 Mnie razi textura "stojaka" na tego ckm'a... moze lepiej jak bedzie taka sama jak samej broni?
Muhaho Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Napisano 4 Wrzesień 2004 Tekstora trojnogu napewno nie bedzie taka sama jak t. karabinu, wygladalo by to zbyt monotonnie, pomijajac fakt, ze te trojnogi malowane sa na oliwkowy kolor, tak by latwiej zlewaly sie z podlozem. W gre fchodzi ewentualnie kolor czarny lub oliwka ale znacznie ciemniejsza niz ta obecnie... i tak chyba zrobie meen ;]
Muhaho Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Napisano 4 Wrzesień 2004 Co mam z nimi izrobic he? Podpowie cos ;]
Pionier Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 niby to jest zdarty ale jak dluzej popatrzec to juz sie tak nie wydaje. Czcionka tez mi nie pasuje. No chyba ze faktycznie taka jest na takich skrzynkach..
chveti Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 Mnie razi textura "stojaka" na tego ckm'a... moze lepiej jak bedzie taka sama jak samej broni? Słuchaj forumowego terrorysty Krawler...on się zna :) ja dla mnie b.ładnie
Muhaho Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Napisano 6 Wrzesień 2004 ...no sluchac mnie bo nie znacie dnia ani godziny... =:]
Batou Napisano 6 Wrzesień 2004 Napisano 6 Wrzesień 2004 Dobre są napisy. Nie słuchaj się ich... Oni się nie znają ;) A tak na poważnie to bardzo ładnie ci idzie. W sumie nie mam się do czego przyczepić więc czekam na więcej.
Muhaho Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 No nareszcie, po krodkiej przerwie wracam z nowym renderem ;] Taki sobie magazyn, narazie jeszcze brak teksturek i kilku elementow. Ustawie w nim troche roznych skrzyn, jakis regal na amunicje i bron, duzo broni ;]
Knysha Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 Hmm fajny magazyn, ale nie podoba mi sie ta tekstura (?) na drzwiach ;/. Zmien ja.
Muhaho Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 "Tekstura" na drzwiach to tylko displacement, wlasciwe tekstury dopiero przyjda men ;]
Knysha Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 Hehe. Wlasnie nie wiedzialem czy to tekstura czy co ;), wiec napisalem pytajnik ;).
Muhaho Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 ...kurde juz mi sie dlugo renderuje ;]
Knysha Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 Muhaho a co ty tam kombinujesz znowu ;), men ;)?
roball Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 Bardzo bardzo mi sie podoba ta bron.. czekam na wiecej. ps. nie spiesz sie!
Gacu666 Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 To wygląda jak schron w falloucie :D, two thumbs up :]
Marcel Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 re-we-la-cyj-ny model. spawy i wszystko, cud, miód ;) Skrzynia teraz wygląda bardzo dobrze, może faktycznie te napisy... ;) ( tak dla zasady się przyczepię ) Widzę, że prace nad sceną już trwają, ja jednak widział bym tą maszynkę na witrynie sklepowej w eleganckiej kamienicy między naprzykład książkami... tak nieco przewrotnie ;) ...żart. Jak dla mnie świetnie. Pozdrawiam.
Fr3d3k Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 :( mg w magazynie ?... imo widziałbym go gdzies w okopach badz w oknie jakis ruin .. ;p.. no ale coz .. "...Ustawie w nim ..... bron, duzo broni.." - bedziesz kazdą modelował ?
Muhaho Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 Witam! Dziekiz a komentarze. Roball - sluszna uwaga, pospiech to wrog dla "modelarzy" ;] Gacu666 - Znaczy sje, dobrze ten schron, czy przecjwinie? ;] Szkoda, ze nie gralem w Falauta ;] Marcel - calkiem niezly koncept, pomysle o tym, narazie jednak praca ma byc malo przewrotna i bardzo wymowna ;] Duuuuzo broni ;] (nie no bez przesady;]) Hunter - no niestety, pomysl zmienilem kiedy scena z okkopami poszla sie bujac ;] i wpadlem na cos takiego, ale moze zaczne pracowac nad tym puzniej i napewno umiescze go w bardziej bitewnym krajobrazie ;] Tym czasem po malu dodaje teksturki. Narazie niby wlasciwa teksture posiadatylko sciana z lampa i drzwi:
Gacu666 Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 No dobrze dobrze, że bunkier ;), jakby mi sie nie podobało to bym nie komentował hehehe. Tylko podpadłeś tą nieznajomością Fallouta ;) (żart). Ja bym to widział tak, ze w środku bunkru są okopani jacys partyzanci (z ckmami), a drzwi są otwarte (zalewając pokój mdłym światłem) i przed drzwiami stoi wróg (1 czy 2), no i pytanie. Co sie teraz stanie? :D
Muhaho Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 To samo przyszlo mi do glowy men ;] P.S. W Fajalta nie glalem bo mi kojega nie chcial pozicic... ---> Ktos mi moze podpowiedziec jak zmienic temat watku?
illy Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 edycja pierwszego posta pisz normalnie, nie sepleń
Muhaho Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 Probowalem i temat sie nie zmienil.... Seplenic jus nie bendem...
reVis Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 Dobra wszystko fajnie itd. (dobijasz mnie) ale jakoś nie widzą mi się te cienie od kratki z lampy.
Muhaho Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 Trudno reVis patrzaj tak cobys ich nie widzial ;] ...a czym Cie tak dobijam he?
Rekomendowane odpowiedzi