Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a ja uwazam ze deski sa troche za grube dalej:D

i mimo wszystko dlabym troche nierownosci na kantach skrzyni bo je najbardizej widaze ze sa rowne:)

Napisano

Uncle, pomysle o tym.

Teraz sie tylko podlamalem troche bo w czasie pracy padl mi komp, zle zamknalem max'a i wazna scenka poszla sie golic ;[

Chyba ze ktos wie jak odzyskac taki plik...

;(

Napisano

zajzyj do katalogu autobak w katalogu maxa .... tam masz bucupy ... mam nadzieje ze cos na nich bedzie ... jeszcze .... ale nie odpalaj maxa od tamtego bledu bo moze sie cos na nich zapisac ... o ile jeszcze tego nie zrobiles ...

Napisano

moze wina oswietlenia, ale wszystkie kanty jakos bija po oczach. Widac ze wszystko jest idealnie proste, jakby dopiero z fabryki nieuzywane, nawet deski maja rowne krawedzie. chyba ze w scenie przy jakims tam swietle nie bedzie tego widac

Napisano

Oswietlenie to tylko kilka "lampek" ustawionych tu i uwdzie tak by sceny nie spowijaly egipskie ciemnosci, z tad maja niewiele wspolnego z ostateczna wesrja sceny i moze dlatego wyglada to tak a nie inaczej.

Co do kantow skrzyni to wydaja sie takie idealne bo faktycznie takie sa ;] i to oczywiscie zminie, pozatym efekt "nowizny" poteguje pewnie wyostrzenie jpg'a ;)

Pozdrawia!

Napisano

Muhaho heh jesli final bedzie rownie elegancki jak ta glowa ktora widzialem na jednym ofrum no to juz gratulacje :) . Jak do tej pory wszystko wyglada pieknie . Swietnie wyglada pudlo z amunicja . tak trzymaj !!

Napisano
Muhaho heh jesli final bedzie rownie elegancki jak ta glowa ktora widzialem na jednym ofrum no to juz gratulacje :) . Jak do tej pory wszystko wyglada pieknie . Swietnie wyglada pudlo z amunicja . tak trzymaj !!

Predator, jaka prace masz na mysli?

Gość Krawler
Napisano

Mnie razi textura "stojaka" na tego ckm'a... moze lepiej jak bedzie taka sama jak samej broni?

Napisano

Tekstora trojnogu napewno nie bedzie taka sama jak t. karabinu, wygladalo by to zbyt monotonnie, pomijajac fakt, ze te trojnogi malowane sa na oliwkowy kolor, tak by latwiej zlewaly sie z podlozem. W gre fchodzi ewentualnie kolor czarny lub oliwka ale znacznie ciemniejsza niz ta obecnie... i tak chyba zrobie meen ;]

Napisano
Mnie razi textura "stojaka" na tego ckm'a... moze lepiej jak bedzie taka sama jak samej broni?

Słuchaj forumowego terrorysty Krawler...on się zna :)

ja dla mnie b.ładnie

Napisano

Dobre są napisy. Nie słuchaj się ich... Oni się nie znają ;)

A tak na poważnie to bardzo ładnie ci idzie. W sumie nie mam się do czego przyczepić więc czekam na więcej.

Napisano

No nareszcie, po krodkiej przerwie wracam z nowym renderem ;]

Taki sobie magazyn, narazie jeszcze brak teksturek i kilku elementow.

Ustawie w nim troche roznych skrzyn, jakis regal na amunicje i bron, duzo broni ;]

Napisano

re-we-la-cyj-ny model. spawy i wszystko, cud, miód ;)

Skrzynia teraz wygląda bardzo dobrze, może faktycznie te napisy... ;) ( tak dla zasady się przyczepię )

Widzę, że prace nad sceną już trwają, ja jednak widział bym tą maszynkę na witrynie sklepowej w eleganckiej kamienicy między naprzykład książkami... tak nieco przewrotnie ;) ...żart.

Jak dla mnie świetnie. Pozdrawiam.

Napisano

:( mg w magazynie ?... imo widziałbym go gdzies w okopach badz

w oknie jakis ruin .. ;p..

no ale coz ..

"...Ustawie w nim ..... bron, duzo broni.." - bedziesz kazdą modelował ?

Napisano

Witam!

Dziekiz a komentarze.

Roball - sluszna uwaga, pospiech to wrog dla "modelarzy" ;]

Gacu666 - Znaczy sje, dobrze ten schron, czy przecjwinie? ;] Szkoda, ze nie gralem w Falauta ;]

Marcel - calkiem niezly koncept, pomysle o tym, narazie jednak praca ma byc malo przewrotna i bardzo wymowna ;] Duuuuzo broni ;] (nie no bez przesady;])

Hunter - no niestety, pomysl zmienilem kiedy scena z okkopami poszla sie bujac ;]

i wpadlem na cos takiego, ale moze zaczne pracowac nad tym puzniej i napewno umiescze go w bardziej bitewnym krajobrazie ;]

Tym czasem po malu dodaje teksturki. Narazie niby wlasciwa teksture posiadatylko sciana z lampa i drzwi:

Napisano

No dobrze dobrze, że bunkier ;), jakby mi sie nie podobało to bym nie komentował hehehe. Tylko podpadłeś tą nieznajomością Fallouta ;) (żart).

Ja bym to widział tak, ze w środku bunkru są okopani jacys partyzanci (z ckmami), a drzwi są otwarte (zalewając pokój mdłym światłem) i przed drzwiami stoi wróg (1 czy 2), no i pytanie. Co sie teraz stanie? :D

Napisano

To samo przyszlo mi do glowy men ;]

P.S.

W Fajalta nie glalem bo mi kojega nie chcial pozicic...

---> Ktos mi moze podpowiedziec jak zmienic temat watku?