Vorek Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 coraz lepiej, coraz lepiej, juz sie nie moge doczekac finala :)
Gość AcidBoyXL Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 po przerwie zwiazanej użeraniem sie z naszymi pieknymi urzedami, zalatwianiem przeggladow, i rejestracji auta grrrrrr co za kraj mialem czas cos porobic, oto maly postęp
Knysha Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 Usz ty :D. Bardzo ladny model. I like it a lot :). Dodasz moze jakies reklamy, jakie sa przewaznie na autobusach, czy robisz moze taki bardziej "prywatny"? :)
Marcin Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 walnij jakis HDRI ... na skylight i na evoirment ... bo mam wrazenie ze lepiej wygladal kolor "Rzułty" ;)
illy Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 zastanawia mnie ilosc polygonow na dachu, nie za duzo? ale zarazem sie ciesze ze ten autobus powrocil
Gość AcidBoyXL Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 hmm, cala scena nie przekroczyla jeszcze 30.000 poly :) hdri jest ale zmniejszylem fallof i dalem rozmyte odbicia na lakierze, to nie sportowe auto a pozatym jest zakurzony.. tekstura jest w wersji bardzo wczesnej i to od niej bedzie zalezal kolor, narazie jest chyba za biala i dlatego moze dziwnie wyglada, to nie finalne materialy ale juz ich poczatek :) pozdro
Gość AcidBoyXL Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 siateczka na modelu.. chodzi ci o dach ? czy moze o te wywietrzniki podziurkowane ? myslalem zeby zrobic teksture ale wkonu to nie low poly a jednak nie sa tak male i widac na nich cienie i odbicia wiec sa wymodelowane pozdro
illy Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 licze na twoj pomysl na reklamy z boku, bo na google malo ciekawych koncepcji ;( http://images.google.pl/images?q=Neoplan+N4416&hl=pl&btnG=Szukaj+z+Google
Gość Chmielo Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 WOW!! Ja się zabierałem za Ikarusa 260, ale nic z tego nie wyszło - może kiedyś. Jestem pełen podziwu. Fool respekt
Gość AcidBoyXL Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 wlasnie tez mialem zamiar robic.. Ikar rox
illy Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 a ja pod solarisa sie nastawiam, albo Mercedesa Citaro , bo takie u nas jezdza, a ty juz neoplana zabrales ;p Ale wszystko pozniej
holo Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 Ja swego czasu zrobiłem Mercedesa O405N. No ale mój się troszkę chowa do tego. Pozdrawiam i życzę wytrwałości: Naduś tu, aby obejżeć.
Gość AcidBoyXL Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 jak na amige to jestem pod wrazeniem ;0
Gość AcidBoyXL Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 powoli do psssszodu... ccc wiem ze dwozeccc jest przez 2 ccc, widac mam ciezkiego palucha ;)
Gość AcidBoyXL Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 powoli powoli... ku endowi ;] pozdro
Kryhas Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 Mam nadzieje że drzwi będą żeby ludzie nie wupadali :) Kierownice też przydało by się zrobić aby można było skręcać. Ogólnie mówiąc modelik jest ładny.
holo Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 popraw "reklamy" bo wyglądają conajmniej słabo, a i rejestracja powinna być troszkę inna: F0 SEBA albo F9 SEBA
blood_brother Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 A mnie sie kolorki nie podobaja:P
illy Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 a mi cos za przednim lewym i prawym kolem
sCeleTon Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 nie wiem czy to wina rendera ale zauwazylem wykrzywienia na bokach. popraw to bo wyglada to jakby ktos w niego przywalił:/
Gość AcidBoyXL Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 wykrzywienia ? gdzie dokladniej ?
Gość AcidBoyXL Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 texture zmienie bo przez pomylke zespolilem warstw kurzu z kolorem i wtedy moze jakies reklamy bo teraz nie ma zadnych
Badyl Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 a gdzie ma rurę wydechową? a czemu opony czarne takie? aha i na przednim lewym kołpaku/feldze (?) bardzo razi biały kolor. wiecej nie pamietam, za wszystkie serdecznie gratuluje :D
Lord /\/\ariusz Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 Super, bardzo ładny. Podoba mi sie :] Może kolory bym inne dał.. kwestia gustu
Gość AcidBoyXL Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 to jak juz odkopaliscie ten watek to dam pare nowych screenow, juz w sumie nic wiecej z nim nie robie, jeszcze bedzie pare wersji nadwozia i wersja przegubowa z wiekszymi detalami, to jest med
nielot007 Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 noi co ja moge powiedziec super!! b chyba lepsze...ale ja sie nie znam:D pozdro
Gość VBUS_USER Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Acidboyxl przemysl czy nie udostepnił bys tych autobusów to symulatora autobusu miejskiego tu jest link do forum http://vbus.rulez.pl/phpBB2/index.php twoje autobusy sa superr a nam by sie takie przydały a nie jakies rysowane jak cos to na gg ci wiadomosc wysłałem
polka dot Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 nooo brawo teraz o niebo lepiej, dorob pare szczegolow, compositing i bedzie super.. gdyby tylko dalo rade polaczyc nadwozie B z reklamami A ale to tylko moje skr... ile razy to slyszelismy :D pozdrawiam
Gość AcidBoyXL Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 spoko spoko :) reklamy beda na innych wersjach, jeszcze 2 krotkie, jeden 3 osiowy i przegub high detail :) ktorys musi byc 'czysty' ... obiecuje jednego calkiem kolorowego co do symulatorka, widzialem.. wlasnie gralem, obawiam sie ze takiego modelu tam nie da rady wlozyc ale pogadamy na gg tylko nie moge wyslac do ciebie wiadomosci pozdro i thx
pchelka Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 te kółka są super.... cały autobusik jest bajka :) ale wnętrze jakby puste takie troche nijakie ... choć może się myle .. :)
max_1989 Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 O teraz lepiej, tylko jak już dodałeś zabrudzenia, to dobrze by było je również dodać wokół kół, bo wszystko pięknie a tu wszystko dokoła zresztą chyba najbrudziejszego miejsca jest czysto :/. Ogólnie bardzo fajnie to wygląda :), a może jeszcze pasażerów dać, i do jakiejść sceniki zamieścić ? :).
Yansen Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Odlot. Ile to ma triangielsów? PS. LUDZIE! Była zmiana czasu! Jak ktoś mógł wysłać post "Dzisiaj 8:35" jak jest "Dzisiaj 7:51" ? :-)
pchelka Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 może ma maszyne czasu ??? :) a ztym bródem to fakt na nadkolach coś go więcej by sie zdało... aaa i jak wy ten bród robice?? może jakiś tutek czy cuś plzzz bo mam z tym problem.
Gość VBUS_USER Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 jak by co to trzeba rozmawiac z ludźmi bawiac sie w konfigurowanie na forum min.pan "Emka" i pan "Swidzi" Ja na forum mam nick "M@ti" :D:D:D
Gość AcidBoyXL Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 ej no pany !!! byl brud na nadkolach to bylo dziwnie, nie ma brudu tez zle, zalozylem mu ochlapacze i gumke wokol nadkola, nie brudzi sie ;) troszke jedynie jest przycimniony
KLICEK Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Acid nigdy nie dogodzisz wszystkim ... rob tak aby Ci sie podobalo ewentualnie , bledy techniczne zostaw do wylapania userom ;)
Konrad_88 Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 mój pierwszy post.....ten autobus wygląda bosko....efekt końcowy bedzie na bank czarujący....naprawde pieknie to wyglada :)
illy Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Konrad_88 wystarczylo poczytac forum, bo gdzies to juz dawalem http://images.google.pl/images?q=neoplan%20n4416&hl=pl&lr=&c2coff=1&sa=N&tab=wi
Rekomendowane odpowiedzi