Adamos Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 A więc w końcu się zdecydowałem na pokazanie jednej z pośród moich prac na tym forum. Chętni usłysze wasze opinie na temat tej pracy, może jakieś rady co zrobić by było jeszcze lepiej. Pozdrawiam. Po więcej odsyłam na www.3d.pl galrie. A już w krótce pracka pt. Whou let the dog ... Praca w toku.!!!
Hindus Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Grafiką 3d zajmuje się od dłuższego czasu. Moje prace są wykonane przy pomocy 3ds Max i Paint shop pro. Moją ulubioną techniką jest modelowanie Low poly. widziałem już ;) z tych tutaj to przypadł mi do gustu stary wózek i wieżyczka zamku.....
Dor Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Mi się podobają. Clown na niższym poziomie trochę, ale reszta b.fajna. Nie będe się detali czepiał. Respect.
Vorek Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Pracki fajne tylko na Twoim miejscu poczytał bym regulamin tego działu i szybciutko zostawił jedną pracę i zmienił temat wątku na odpowiedni zanim moderatorzy się do Ciebie dobiorą ;)
MareG Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Witam na forum! Moderatorzy nie wszyscy tacy straszni;) Ciekawe prace - zamek zdecydowanie sie wyroznia, szkoda tylko ze uciales mu wiezyczke! Ten "klaun" tez bardzo ladny, od razu mi sie przypominaja piekne coverki Wilkinsona dla Marillion - taki sentyment:) Natomiast w jajku i adidasie kadr jest bardzo nieprzemyslany - po prostu zbyt centralnie! Autek nie lubie (wada wrodzona)..., Zegarek calkiem OK ale mogloby byc ostrzej na tarczy, Wejscie do klatki - no tu znowu kadr troche niezbyt szczesliwy (moze pionowo i pokazac drzwi?) ale klimacik taki bezstresowy;) Calkiem dobre prace - witamy na forum! Pozdro Marek P.S. Podpisy prac sa bardzo nieprzemyslane - popracuj nad wielkoscia i typografia:)
Vorek Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Ja bym posiedział nad tą ciężarówką trochę, dorobił jakieś textury, dopracował model, bo zapowiada się bardzo ładnie :)
SAIRAM Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Nawet neźle to wygląda, tylko brakuje mi tu nagich pup :)
chveti Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 bardzo ładne pracki ;) ZMIEŃ TEMAT NA hymmmm.. może obiekty 3d:Moje Prace
Loono Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Jestem pełen podziwu. Jak się pojawiłem na tym forum, to umiałem zrobić kulę ;) Świetne, zwłaszcza zamek, robi wrażenie. Pozdrawiam.
leander Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 A juz myslalem, ze trafie na fotostory z bravo. Adamos: jak juz bylo wspominane, zmien tytul wg. regulaminu http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595, Z prac najprzyjemniejsza dla mnie jest "house entrange", tekstury slabe, ale swiatlo swietne i czuc tam przestrzen. Perfumy tez ladne.
Adamos Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 Dzięki za ostrzeżene co do ilości prac i za ciekawe pomysły, które pomogą mi poprawić mój warsztat. Co do obrazka House Entrance to muszę was zmartić zle tak jest na prawdę, te drzwi zostały naprawdę zamurowane jakieś 20 lat temu. Pozdrawiam.
Gość raminez Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Ladna pracka ...szkoda ze kadr obciety ( prawy rog ..wiezyczka ....)...pozdro
Adamos Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Napisano 15 Wrzesień 2004 Dzięki za komenty. Dawno tu nie zaglądałem. Obiecuję poprawę. Niedługo nowe pracki. POzdro.
Quadysz Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 w twoich pracach wszystko jest PRAWIE super, zamek bardzo fajny jednak wielkosc fal na wodzie wskazuje na to ze zamek jest wielkosci domku z kart, sam zamek natomisat uwazam ze jest bardzo ladny, bardzo ladne oswietlenie, wszystko poza woda naprawde ladne, jeszcze bym zmienil tlo... greets
Adamos Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Napisano 16 Wrzesień 2004 Dzięki za trafną uwagę co do wielkości fal. Nawet nie zauważyłem. Ale masz rację to jest do kitu.
Simple_man Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 Ten zamek jest mój. Kiedyś dyłem na tym forum jako Adamos. Ale to już się zmieniło teraz to już LordSith. Wróciłem po reinkarnacji ;) Teraz w WIP mam watek GONDOR.
Marcin Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 ale po co zakladales nowego usera ? mogles poprosic Adka o zmiane nicka .. a w razie przygody z zapomnieniem hasla takze nasz admin by ci pomogl ... ;] teraz to troche nietegs :/
Simple_man Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 Tak jakoś. Najpierw zapomniałem hasła, więc poprosiłem o pomoc. I ją dostałem od ręki. Potem miałem długą przerwę więc nie chciałem Moderatorom głowy zawracać. Mam nadzieję, że zbytnio nie namieszałem. Jak coś to sorry.
Ania Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 zamek jest ladny, tylko na dole gdzie jest woda chyba powinny byc jakies odbarwienia muru.
oizo Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 no racja "Ania C" powinno byc takie zielone, jakies glony cycus. ale wogole jest fajowski. powodzenia . pozdro V
Webmaster Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 Praca b. ładna. Moge się tylko przyczepić do drzew które są po lewej, niepodobają mi się one. Ale poza tym praca jak już napisałem b. ładna
Rekomendowane odpowiedzi