hkropinski Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 (edited) Witam! Chciałbym pozostawić do oceny jedną ze swoich ostatnich prac - wizualizacja kuchni. Pozdrawiam Edited July 1, 2013 by hkropinski Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrRambo Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 łądna, bardzo ładna, ale za wysoko te kafelki sięgają po prawej stronie w zasadzie to jedyna moja uwaga, no może jeszcze fugi w kafelkach na podłodze za płaskie (wygląda jak tekstura) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bielik93 Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Chyba nie jest mi dane podziwianie twojej pracy. Cos nie dziala i nie wiem czy tylko mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lis Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Fajny obrazek. Bardzo ciekawa kompozycja. Połączenie błękitnych szafek z żółtą mozaiką powoduje przykuwa wzrok ;) Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bielik93 Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Ooo dzisiaj już widzę :D Szkoda, ze za oknem nic nie ma. Zamiast tej szachownicy może ten beton na wszystkich ścinach lepiej by wyglądał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebazx6r Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Za oknem widać tycie ?drzewko? w zimowej aurze tylko światło chyba tak mocno pada ze tak to wygląda. Też uważam ze beton by lepiej wyglądał. Kratka strasznie meczy wzroku. Ewentualnie może ją zdestruować trochę i dać na takiej wysokości jak na ścianie z oknem.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazil Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Dostałbym oczopląsu, gdybym miał coś ugotować, co wymaga więcej czasu niż woda w czajniku :) Ale technicznie bardzo ładnie. Nie wiem czemu, strasznie lubię jak ktoś daje dużo subdivów na matowych stalowych powierzchniach. Takie to... gładkie... ładne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
09121986 Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Smacznie to wygląda :) mozaika strzał w 10 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
majeranek Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Mozaika jest szalona ;) Aż tak się śmiesznie patrzy na tę wizualizację. Ogólnie wyszło spoko ;) Powiesz coś o świetle? Fajnie wyszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trisquote Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Jak już tak zaszalałeś z tą mozaiką to mogłeś też tak zaszaleć z szafkami ;P jak juz pisali wszyscy wczesniej ,szkoda ,ze nie ma widoku za oknem. Generalnie jest dobrze ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts