hkropinski Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 (edytowane) Witam! Chciałbym pozostawić do oceny jedną ze swoich ostatnich prac - wizualizacja kuchni. Pozdrawiam Edytowane 1 Lipiec 2013 przez hkropinski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 łądna, bardzo ładna, ale za wysoko te kafelki sięgają po prawej stronie w zasadzie to jedyna moja uwaga, no może jeszcze fugi w kafelkach na podłodze za płaskie (wygląda jak tekstura) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Chyba nie jest mi dane podziwianie twojej pracy. Cos nie dziala i nie wiem czy tylko mi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 2 Lipiec 2013 Share Napisano 2 Lipiec 2013 Fajny obrazek. Bardzo ciekawa kompozycja. Połączenie błękitnych szafek z żółtą mozaiką powoduje przykuwa wzrok ;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 2 Lipiec 2013 Share Napisano 2 Lipiec 2013 Ooo dzisiaj już widzę :D Szkoda, ze za oknem nic nie ma. Zamiast tej szachownicy może ten beton na wszystkich ścinach lepiej by wyglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 3 Lipiec 2013 Share Napisano 3 Lipiec 2013 Za oknem widać tycie ?drzewko? w zimowej aurze tylko światło chyba tak mocno pada ze tak to wygląda. Też uważam ze beton by lepiej wyglądał. Kratka strasznie meczy wzroku. Ewentualnie może ją zdestruować trochę i dać na takiej wysokości jak na ścianie z oknem.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bazil Napisano 16 Lipiec 2013 Share Napisano 16 Lipiec 2013 Dostałbym oczopląsu, gdybym miał coś ugotować, co wymaga więcej czasu niż woda w czajniku :) Ale technicznie bardzo ładnie. Nie wiem czemu, strasznie lubię jak ktoś daje dużo subdivów na matowych stalowych powierzchniach. Takie to... gładkie... ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 20 Lipiec 2013 Share Napisano 20 Lipiec 2013 Smacznie to wygląda :) mozaika strzał w 10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majeranek Napisano 30 Lipiec 2013 Share Napisano 30 Lipiec 2013 Mozaika jest szalona ;) Aż tak się śmiesznie patrzy na tę wizualizację. Ogólnie wyszło spoko ;) Powiesz coś o świetle? Fajnie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trisquote Napisano 31 Lipiec 2013 Share Napisano 31 Lipiec 2013 Jak już tak zaszalałeś z tą mozaiką to mogłeś też tak zaszaleć z szafkami ;P jak juz pisali wszyscy wczesniej ,szkoda ,ze nie ma widoku za oknem. Generalnie jest dobrze ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi