Napisano 1 Lipiec 201311 l Chciałem podzielić się z Wami tym razem wizualizacjami z przed pół roku - ale dopiero teraz mogę opublikować. Była to seria pryszniców i odpływów liniowych, jednak żeby nie "spamować", prezentację zawężyłem do pokazania kilku z nich. Cheers!
Napisano 1 Lipiec 201311 l Absolutnie wspaniałe rendery. Zwłaszcza te ostatnie z kamienną ścianą. Czy możesz napisać ile trwał jeden render i na jakim kompie? Aha no i jeszcze jaki soft ? Pozdrawiam.
Napisano 11 Lipiec 201311 l Autor @tomerk: Dzięki! Komp to Geforce GTX 560 Ti, i7 2600k podkrecony do 4,5ghz i 24gb ram. Render trochę trwał - pierwotny rozmiar to 3k - trudno mi teraz powiedzieć ile dokładnie, bo to było dawno temu. Soft to Zbrush, 3DS Max i Vray. Symulacje tkanin zrobione w Marvellous Designer. Dzięki reszcie za komentarze! W końcu mogłem puścić w wir te wizki bo już od dawna osiadał na nich kurz... Cheers!
Napisano 16 Lipiec 201311 l super. Ten recznik mnie bardzo interesuje na pierwszym renderze. To displacement? Czy model? bo dobrze to wyglada. Moglbys cos opowiedziac jak zrobiles ten element? I rzuca mi sie troche w oczy ten "pumeks/mydlo"?? (kolo szczotki). Do konca nie wiem co to jest, i czy dobrze typuje. Prawdopodobnie za malo pumeksow w zyciu widzialem.
Napisano 16 Lipiec 201311 l ja podobnie jak guru. Intryguje mnie jak zrobiles ta szmate, tzn recznik, to tylko displ czy w zetce dziergane czy jak ? Zdradz patent :D. Co pracek to to pulka i tylko gratulowac. Jedynie jakbym mial sie czepiac to na wezach czasami wychodza ci jakies babole i na szczotka ma troche za bardzo futerkowe te wlosnie, ale to juz tak na sile troche ;)
Napisano 19 Lipiec 201311 l gratuluje podwojnego fronta :), tego jeszcze nie bylo :P Edytowane 19 Lipiec 201311 l przez plasti