DiKay Napisano 14 Lipiec 2013 Napisano 14 Lipiec 2013 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]91592[/ATTACH] Witam Modeluje sobie ten o to pojazd imam takie pytanie czy warto robić kierunkowskaz tak jak mam, czy lepiej wrócić do pierwotnej wersji i po TS go wyciąć i zrobić, bo trochę mi się krzaczy, a nie mam już pomysłu na wyrównanie jego z karoserią. Tak samo zastanawia mnie zakończenie wysunięcie blachy przy halogenie, bo tam też mi się nie układa zbytnio siateczka... [ATTACH=CONFIG]91094[/ATTACH] Edytowane 12 Wrzesień 2013 przez DiKay
Kr3tz Napisano 15 Lipiec 2013 Napisano 15 Lipiec 2013 Kierunkowskaz spokojnie wytniesz po TS. Generalnie także wlot i halogeny możesz wyciąć dopiero po TS.
DiKay Napisano 15 Lipiec 2013 Autor Napisano 15 Lipiec 2013 yhm, dzięki za odpowiedź :) postaram się to tak zrobić ;)
Bubu Napisano 10 Wrzesień 2013 Napisano 10 Wrzesień 2013 Potrzeba tu zdecydowanie szerszej felgi i wyokrąglić bardziej oponę(ma za ostry rant).
YetoKnight Napisano 10 Wrzesień 2013 Napisano 10 Wrzesień 2013 Znaczek Chevroleta masz odwrócony. Ponadto grill coś nie tak. O oponie już pisał @Bubu.
DiKay Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Napisano 10 Wrzesień 2013 właśnie logo Chevy... dzięki, też mi cosz nim nie grało, ale nie wpadłem na to ze jest odwrócony... z tyłu mam dobrze ;) a co do lewitacji, wiem wiem, później to spostrzegłem ;) A o co dokładnie chodzi z tym grillem?
YetoKnight Napisano 10 Wrzesień 2013 Napisano 10 Wrzesień 2013 Cholera nie potrafię napisać, może materiał coś nie tak, może troszkę za chudy ten grill i zbyt kanciasty, a może po prostu mi się wydaję ;)
DiKay Napisano 12 Wrzesień 2013 Autor Napisano 12 Wrzesień 2013 Pozmieniałem to do czego były uwagi, trochę studio zmieniłem, trochę więcej PS przybyło i mam nadzieję, że wygląda trochę lepiej :) a co do grilla, to pomyśle nad nim jeszcze ;)
tomjacki Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 No muszę przyznać znaczny postęp od poprzedniego ujęcia i oby tak dalej. Jeszcze bym coś na twoim miejscu z oponą zrobił, a dokładniej z bieżnikiem. Pozdr
#Pawel Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 Dobre ujęcie bo podkreśla charakter tego wspaniałego wozu. Ostatnio widzę, że wszscy go modelują, ale nie potrafią pokazać ogromu tej ostrej bryły. Wydaje mi się, że tobie się udało ;)
DiKay Napisano 16 Wrzesień 2013 Autor Napisano 16 Wrzesień 2013 dzięki za miłe słowa ;) spróbuję pomęczyć jeszcze tą oponę i chyba lustra poprawię, bo wydają się zbyt małe, względem reszty samochodu
Sebazx6r Napisano 16 Wrzesień 2013 Napisano 16 Wrzesień 2013 Wyrenderuj na jakims mateshadow tzn złap cień bez tla i tło domaluj :).
DiKay Napisano 16 Wrzesień 2013 Autor Napisano 16 Wrzesień 2013 Też o tym pomyślałem, żeby coś takiego zrobić ;)
skalpel3d Napisano 19 Wrzesień 2013 Napisano 19 Wrzesień 2013 (edytowane) ujęcie fajne dobrze pokazuje maszynę i jej moc wewnętrzna :) Co do siatki masz pewien mankament boczny kierunkowskaz jest w oryginale w wersji na przednim nadkolu przed kołem a nie tak jak u ciebie zaraz za, co do grilla to jest on jakiś mało mięsisty. Logo masz jakieś za mocno rozciągnięte nieproporcjonalne tu masz logo może ci się przyda http://img812.imageshack.us/img812/1315/r551.jpg zerknij także na bluscreen przodu http://img10.imageshack.us/img10/6351/pti2.png Edytowane 19 Wrzesień 2013 przez skalpel3d
Rekomendowane odpowiedzi