Napisano 14 Lipiec 201311 l [ATTACH=CONFIG]91592[/ATTACH] Witam Modeluje sobie ten o to pojazd imam takie pytanie czy warto robić kierunkowskaz tak jak mam, czy lepiej wrócić do pierwotnej wersji i po TS go wyciąć i zrobić, bo trochę mi się krzaczy, a nie mam już pomysłu na wyrównanie jego z karoserią. Tak samo zastanawia mnie zakończenie wysunięcie blachy przy halogenie, bo tam też mi się nie układa zbytnio siateczka... [ATTACH=CONFIG]91094[/ATTACH] Edytowane 12 Wrzesień 201311 l przez DiKay
Napisano 15 Lipiec 201311 l Kierunkowskaz spokojnie wytniesz po TS. Generalnie także wlot i halogeny możesz wyciąć dopiero po TS.
Napisano 10 Wrzesień 201311 l Potrzeba tu zdecydowanie szerszej felgi i wyokrąglić bardziej oponę(ma za ostry rant).
Napisano 10 Wrzesień 201311 l Znaczek Chevroleta masz odwrócony. Ponadto grill coś nie tak. O oponie już pisał @Bubu.
Napisano 10 Wrzesień 201311 l Autor właśnie logo Chevy... dzięki, też mi cosz nim nie grało, ale nie wpadłem na to ze jest odwrócony... z tyłu mam dobrze ;) a co do lewitacji, wiem wiem, później to spostrzegłem ;) A o co dokładnie chodzi z tym grillem?
Napisano 10 Wrzesień 201311 l Cholera nie potrafię napisać, może materiał coś nie tak, może troszkę za chudy ten grill i zbyt kanciasty, a może po prostu mi się wydaję ;)
Napisano 12 Wrzesień 201311 l Autor Pozmieniałem to do czego były uwagi, trochę studio zmieniłem, trochę więcej PS przybyło i mam nadzieję, że wygląda trochę lepiej :) a co do grilla, to pomyśle nad nim jeszcze ;)
Napisano 12 Wrzesień 201311 l No muszę przyznać znaczny postęp od poprzedniego ujęcia i oby tak dalej. Jeszcze bym coś na twoim miejscu z oponą zrobił, a dokładniej z bieżnikiem. Pozdr
Napisano 12 Wrzesień 201311 l Dobre ujęcie bo podkreśla charakter tego wspaniałego wozu. Ostatnio widzę, że wszscy go modelują, ale nie potrafią pokazać ogromu tej ostrej bryły. Wydaje mi się, że tobie się udało ;)
Napisano 16 Wrzesień 201311 l Autor dzięki za miłe słowa ;) spróbuję pomęczyć jeszcze tą oponę i chyba lustra poprawię, bo wydają się zbyt małe, względem reszty samochodu
Napisano 16 Wrzesień 201311 l Wyrenderuj na jakims mateshadow tzn złap cień bez tla i tło domaluj :).
Napisano 19 Wrzesień 201311 l ujęcie fajne dobrze pokazuje maszynę i jej moc wewnętrzna :) Co do siatki masz pewien mankament boczny kierunkowskaz jest w oryginale w wersji na przednim nadkolu przed kołem a nie tak jak u ciebie zaraz za, co do grilla to jest on jakiś mało mięsisty. Logo masz jakieś za mocno rozciągnięte nieproporcjonalne tu masz logo może ci się przyda http://img812.imageshack.us/img812/1315/r551.jpg zerknij także na bluscreen przodu http://img10.imageshack.us/img10/6351/pti2.png Edytowane 19 Wrzesień 201311 l przez skalpel3d