Ernest Koska Napisano 6 Sierpień 2013 Napisano 6 Sierpień 2013 (edytowane) Witam. Wstawiam projekcik który dłubałem jakiś czas temu. Nie wstawiałem go do WIP bo obawiałem się że podzieli los gallardo. Chociaż po części tak też się stało. Z braku czasu projekt nie został wykonany tak jak zamierzałem, czyli z wersji WALD został tylko zderzak przedni. Nie został skończony również silnik. Wyrenderowałem to co miałem na potrzeby projektu. Mam nadzieję ze się spodoba. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 6 Sierpień 2013 przez Ernest Koska
Vehr Napisano 6 Sierpień 2013 Napisano 6 Sierpień 2013 Łooo. jest moc, gratuluje (mega wypas nawet tyle ile jest) :D p. Tomek
Orangegraphics Napisano 6 Sierpień 2013 Napisano 6 Sierpień 2013 bardz pozytywnie, wnętrze naprawdę super, widać dopieszczone materiały i detal. *****
Klaud_99 Napisano 7 Sierpień 2013 Napisano 7 Sierpień 2013 Model i materiały powalają. Można wiedzieć w czym modelowałeś ?
Ernest Koska Napisano 7 Sierpień 2013 Autor Napisano 7 Sierpień 2013 Dzięki wielkie za słowa uznania. Fajnie z rana zobaczyć swoją prace na frontpage'u :) Soft niezmiennie ten sam - max + vray + PS.
09121986 Napisano 7 Sierpień 2013 Napisano 7 Sierpień 2013 Najbardziej mi się podoba pierwszy render ! Super Ci to wyszło ! Interiory samochodów to wszystko na jedno kopyto ale pięknie wykonane. Bardzo mi się podoba modeling spod maski , pokazałbyś siatkę tego co pod maską ? Byłbym bardzo dźwięczny :) Zasłużony front , gratki. Pozdrawiam M.
Ernest Koska Napisano 7 Sierpień 2013 Autor Napisano 7 Sierpień 2013 Hej. Dzięki. Siatkę silnika wyrenderuję w miarę możliwości. Jestem w trakcie przeprowadzki więc może to chwilę potrwać :)
GreenScreen Napisano 7 Sierpień 2013 Napisano 7 Sierpień 2013 Świetna praca! Szczególnie ten efekt w środku auta bardzo mi się podoba. Ile taki model razem ze środkiem auta ma poly?
Ernest Koska Napisano 7 Sierpień 2013 Autor Napisano 7 Sierpień 2013 GreenScreen: niewiele tak naprawdę - całość ma 6211241 poly :) Pozdrawiam
macieksz Napisano 7 Sierpień 2013 Napisano 7 Sierpień 2013 Niesamowite. Ile czasu pracowałeś nad tym projektem?
Ernest Koska Napisano 8 Sierpień 2013 Autor Napisano 8 Sierpień 2013 Hej. Projekt był robiony w czasie tzw "wolnym" :). W sumie całość zajęła około pół roku z przerwami. Pozdrawiam.
09121986 Napisano 8 Sierpień 2013 Napisano 8 Sierpień 2013 Hej. Dzięki. Siatkę silnika wyrenderuję w miarę możliwości. Jestem w trakcie przeprowadzki więc może to chwilę potrwać :) Nie ma za co poprostu fajna praca :) Screena z viewportu - render niepotrzebny ;)
Pawelkos Napisano 8 Sierpień 2013 Napisano 8 Sierpień 2013 Swietny model i materialy. Renderki tez bardzo wporzo. Bardzo mi sie podobaja wnetrza, troche gryzie ta ziarnistosc na siedzeniach (nie wiem czy to skora czy cos skoropodobne) ale ujecie dzwigni zmiany biegow pro:D. Pierwszy render tez bardzo fajny, ale mysle ze brakuje. U ciebie wyglada to jak za jakas mgla, brak troche kontrastu. Sam nie jestem fanem robienie postu przez innych na nie swoich pracach, ale twoj render az sie prosi od PS-a, wiec wrzucam taka szybka 5-minutowke. Jak masz cos przeciwko, daj zna - usune. PS. Takie pytanko jeszcze... opona modelowana czy disp? Bo taka ilosc poly w jakiej ty sie zmiescilem z wnetrzem ja mialem na glowej karoserii i 4 modelowanymi oponami :]
Ernest Koska Napisano 9 Sierpień 2013 Autor Napisano 9 Sierpień 2013 (edytowane) Dzięki Pawelkos. Ogólnie lubię właśnie takie delikatne, niezbyt kontrastowe rendery ale jak wiadomo na temat gustów się nie dyskutuje :) Co do opon to disp + bieżnik wymodelowany. Pozdrawiam. Edytowane 9 Sierpień 2013 przez Ernest Koska
thecrev Napisano 10 Sierpień 2013 Napisano 10 Sierpień 2013 Genialny model, wnętrze mnie poprostu powaliło świetny detal, moim zdaniem najgorzej wypadło chyba ujęcie auta w studiu z otwartymi drzwiami samochodu, czekamy na siateczki.
Rekomendowane odpowiedzi