anesthetized Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 Mam problem. Wczoraj działałem sobie na pliku i wszystko było ok. Dzisiaj go uruchamiam i w oknie z widokiem perspektywicznym widzę model w izometrii. Nie rozumiem jak to jest możliwe, skoro w opcjach widoku mam zaznaczoną perspektywę (zdjęcie). Prosiłbym o pomoc, bo tak się nie da pracować. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormwind Napisano 22 Sierpień 2013 Share Napisano 22 Sierpień 2013 Prawdopodobnie zmienił Ci sie kąt widzenia na bardzo wąski co przypomina izometrię. http://docs.autodesk.com/3DSMAX/15/ENU/3ds-Max-Help/index.html?url=files/GUID-BFED400B-685A-47D1-A52C-33213FFAE356.htm,topicNumber=d30e571252 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anesthetized Napisano 25 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2013 nie, ponieważ obracając widok izometria wciąż jest widoczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 25 Sierpień 2013 Share Napisano 25 Sierpień 2013 Cześć. A nie masz gdzieś tam w scenie kamery Vrayowej z włączoną korekcją perspektywy? Ona "działa" nawet, jeśli kamera jest w scenie, sprawdź to. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 25 Sierpień 2013 Share Napisano 25 Sierpień 2013 Zaznacz boxa, czy co tam masz w scenie, a potem po kolei klawisze: F, P, Z. Pomogło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi