adek Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 Zachęcamy do obejrzenia galerii wszystkich prac, które zostały zgłoszone w minibitwie The Last Of Us - Fanart contest. Pełna treść: Galeria: The Last Of Us - Fanart
Sidre Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 Super galeria! Fajnie że powstało tyle prac, i to na wysokim poziomie. Widać że konkurs przyciągnął również kilku nowych użytkowników. Pozdro!
telthona Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 Na pewno jury bedzie mialo problem :> ktora praca ma wygrac :D Gratuluje wszystkim i zycze powodzenia :>
tr3buh Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 świetne pracki, aczkolwiek moim największym faworytem jest pracka Krzysztofa Domaradzkiego, klimat, kompozycja, pomysł, wykonanie - po prostu mistrzostwo 2 miejsce: Rotcore 3 miejsce: KaliditusZaliditey, Mots , matczaq
natas Napisano 7 Wrzesień 2013 Napisano 7 Wrzesień 2013 Prace mega. Dla mnie by było 1. norden, Krzysztof Domaradzki 2. ldr, Matczaq, birdbat, grass 3.Coyote, slabiak, birdbat... ...na szczęście to nie ja wybieram bo wszystkie prace są fajne i ciężko wybrać coś więc pozostaje pogratulować wszystkim :).
michalz00 Napisano 7 Wrzesień 2013 Napisano 7 Wrzesień 2013 (edytowane) Poziom rewelacyjny. Gratulacje dla wszystkich uczestników. Mi najbardziej podoba się praca Michała Niewiary. Za klimat, przejrzystą kompozycję i piękne światło. Edytowane 7 Wrzesień 2013 przez michalz00
Rekomendowane odpowiedzi