Napisano 3 Wrzesień 201311 l Zachęcamy do obejrzenia galerii wszystkich prac, które zostały zgłoszone w minibitwie The Last Of Us - Fanart contest. Pełna treść: Galeria: The Last Of Us - Fanart
Napisano 3 Wrzesień 201311 l Super galeria! Fajnie że powstało tyle prac, i to na wysokim poziomie. Widać że konkurs przyciągnął również kilku nowych użytkowników. Pozdro!
Napisano 5 Wrzesień 201311 l Na pewno jury bedzie mialo problem :> ktora praca ma wygrac :D Gratuluje wszystkim i zycze powodzenia :>
Napisano 5 Wrzesień 201311 l świetne pracki, aczkolwiek moim największym faworytem jest pracka Krzysztofa Domaradzkiego, klimat, kompozycja, pomysł, wykonanie - po prostu mistrzostwo 2 miejsce: Rotcore 3 miejsce: KaliditusZaliditey, Mots , matczaq
Napisano 7 Wrzesień 201311 l Prace mega. Dla mnie by było 1. norden, Krzysztof Domaradzki 2. ldr, Matczaq, birdbat, grass 3.Coyote, slabiak, birdbat... ...na szczęście to nie ja wybieram bo wszystkie prace są fajne i ciężko wybrać coś więc pozostaje pogratulować wszystkim :).
Napisano 7 Wrzesień 201311 l Poziom rewelacyjny. Gratulacje dla wszystkich uczestników. Mi najbardziej podoba się praca Michała Niewiary. Za klimat, przejrzystą kompozycję i piękne światło. Edytowane 7 Wrzesień 201311 l przez michalz00