Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, ciężko samemu mi określić co może byc przyczyną nieudanej instalacji w której dwie sekundy przed zakończeniem wyskakuje :tabela.png

Nigdy nie mialem zadnych podobnych problemow od wersji z 2008 do 2013r

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Cześć mailem maxa 2013 ale usunąłem go a system coz przeszlo mi przez mysl zeby postawic system od nowa ale czy to naprawde konieczne. Przepatrzalem wczesniej te tematy w google i tego co widzialem podpowiedzi nie byly zbyt pomocne

Napisano

Stawiania systemu od nowa podjąłbym się w ostateczności. Wyczyść wszelkie pozostałości po starym maxie - od pliczków i folderów które po nim pozostały po wpisy w rejestrze. Wszystko do wywalenia z AppData i tak dalej. Poszukaj tematu na forum gdzie ktoś pisał o problemach z instalacją maxa, miał podane jak na tacy gdzie znaleźć zalegające i przeszkadzające foldery maxa.

Powodzenia, pozdrawiam!

Napisano

A próbowałeś instalować z dysku (najlepiej folder na C:/maxInstallFolderName), zamiast z płyty?

Napisano
  • Autor

właściwie to instaluje z dysku ale nie z dysku C sprobuje zatem dysku c, jesli to pomoże to bedzie najdziwniejszy kaprys PCta jaki w życiu widziałem

Napisano

A czemu 2012 a nie 13 czy 14? Akurat 2013 i 14 sprawują się coraz lepiej z wersji na wersję...

Napisano
  • Autor

poniewaz brakuje mi pluginow (miedzy innymi od pandasoft z rozszerzeniem .X) a akurat one są dla wersji 2012

Edytowane przez Jonasz Osmenda

Napisano

Spoko, tak z ciekawości pytam. Mogłoby się wydawać że po takim czasie wszystkie pluginy powinny już mieć wersję dla 2013.

Napisano

A z jakiego źródła instalujesz? Internet? Ściągnij raz jeszcze ze strony Autodesku instalkę - albo asystenta pobierania. Service packi do windy, Visuale, wszystkie podstawowe rzeczy poinstalowane na pewno?

Napisano

No tak, teraz rzeczywiście już raczej się 2012 nie ściągnie. Mówię o bibliotekach Visual C++ jak i Microsoft .NET Frameworku.

Napisano
  • Autor

Ok powiedzmy ze sie udalo (format był ) poniewaz zainstalował sie max 2011 ale chciałbym zapytać czy moge zainstalować również nowszą wersje maxa (chce miec dwie) 2011 i 2014 32bit czy to jest mozliwe i czy programy nie bedą ze sobą kolidowały?

Napisano
Ok powiedzmy ze sie udalo (format był ) poniewaz zainstalował sie max 2011 ale chciałbym zapytać czy moge zainstalować również nowszą wersje maxa (chce miec dwie) 2011 i 2014 32bit czy to jest mozliwe i czy programy nie bedą ze sobą kolidowały?

Nie ma juz wersji 32bit od 2014 i nie bedzie. Ale mozesz sobie zaistalowac dowolna liczbe maxow i nie beda ze soba kolidowaly. Dlaczego akurat 32bity? Instalujesz na lapku? (Tak zgaduje)