adek Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Na kanale YouTube francuskiej szkoły animacji ESMA pojawiły się prace końcowe tegorocznych absolwentów. W rozwinięciu znajdziecie sześć animacji. Pełna treść: Filmy rocznika 2013 ze szkoły ESMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 6 Listopad 2013 Share Napisano 6 Listopad 2013 Świetne są te animki. Może oprócz tej z valhallą;) Mim rwie czapkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 7 Listopad 2013 Share Napisano 7 Listopad 2013 Raz tylko zdążyłem obejrzeć i jest już "Film usunięty ..." mógłby ktoś zarzucić jakimś mirrorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZirakKhazad Napisano 7 Listopad 2013 Share Napisano 7 Listopad 2013 Raczej nie pojawią się w najbliższych dniach w internecie. Przyczyna zniknięcia najprawdopodobniej jest identyczna w przypadkach wszystkich animacji, których nie da się zobaczyć. Pojechały na festiwale, które chcą mieć na nie wyłączność. Przypuszczenie na podstawie ostatniego wpisu z https://www.facebook.com/monkeysymphony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 7 Listopad 2013 Share Napisano 7 Listopad 2013 Rozumiem, dzięki :/ Mogłem pomyśleć wcześniej o przyszłej chęci powtórzenia seansu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Listopad 2013 Share Napisano 8 Listopad 2013 Spoiler: te o uciekaniu to francuskie, inne pewnie obcokrajowców studiujących tam. Stylistyką wygrywają jak zawsze, podoba mi się ze odnajdują coś dla siebie, bardzo indywidualnego w tym medium. Ale małpia symfonia to jakiś fejk, że to studencki film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok Napisano 8 Listopad 2013 Share Napisano 8 Listopad 2013 chyba nie fejk https://vimeo.com/67623009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi