Napisano 5 Listopad 201311 l Na kanale YouTube francuskiej szkoły animacji ESMA pojawiły się prace końcowe tegorocznych absolwentów. W rozwinięciu znajdziecie sześć animacji. Pełna treść: Filmy rocznika 2013 ze szkoły ESMA
Napisano 7 Listopad 201311 l Raz tylko zdążyłem obejrzeć i jest już "Film usunięty ..." mógłby ktoś zarzucić jakimś mirrorem ?
Napisano 7 Listopad 201311 l Raczej nie pojawią się w najbliższych dniach w internecie. Przyczyna zniknięcia najprawdopodobniej jest identyczna w przypadkach wszystkich animacji, których nie da się zobaczyć. Pojechały na festiwale, które chcą mieć na nie wyłączność. Przypuszczenie na podstawie ostatniego wpisu z https://www.facebook.com/monkeysymphony.
Napisano 7 Listopad 201311 l Rozumiem, dzięki :/ Mogłem pomyśleć wcześniej o przyszłej chęci powtórzenia seansu ;)
Napisano 8 Listopad 201311 l Spoiler: te o uciekaniu to francuskie, inne pewnie obcokrajowców studiujących tam. Stylistyką wygrywają jak zawsze, podoba mi się ze odnajdują coś dla siebie, bardzo indywidualnego w tym medium. Ale małpia symfonia to jakiś fejk, że to studencki film.