Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wow, jaki czadzik.

Thx Szeryf, wlasnie jestem na kupnie Wacoma i moze chwile sie wstrzymam. Mam nadzieje, ze z cena nie przesadza.

Napisano

ja mam jedynie nadzieje iż wraz z wprowadzeniem nowego modelu, ceny starych intuosów spadną...

Napisano

ha! I stalo sie - obok mnie stoi nowiutenki, pachnacy, jeszcze cieplutki Intuos3 :>

Obiadek, sprzatanko i zabieram sie za testy;)

Napisano

drugu, drugu co z ciebie wyrośnie... zębów nie myjesz, kolegów wciąż bijesz! no i jeszcze niepoprawny kłamca.

jakie zmiany! ewolucje! szeryf ubrał garnitur, drug ma rozszczepienie jaźni, ja przestałem pisać wierszem...

małe bluzgi dla firmy bit computer. zabije panów - tablet od tygodnia nie dochodzi. pogryzę dyrekcję, poza tym mam znajomości na bliskim wschodzie. strzeżcie się tajemniczego pana w kapeluszu, allah akbar!

Napisano
  • Autor

brzydki doktorze i gdzie ten review z pierwszej reki?

rozpakowales juz czy czekasz az sie zaklimatyzuje ;)

Napisano

Pozniej napisze. Dzisiaj siedze w robocie.

Napisze narazie tylko tyle, ze mozliwosci konfiguracyjne i 'touch-pad' jest tym co tygryski lubia najbardziej ;)

Napisano

A ja tam się zastanawiam skąd ma narkotyk nasz forumowy pieniądze na taki sprzęt. Powiązania z mafią? Rodzice w rządzie? Syn Kulczyka? Bill Gates?

Napisano

... zarobił?

a intuosa zazdroszcze, mimo ze spokojnie wystarcza mi graphirek3. Miłej zabawy:)

/marcin był szybszy :>

Napisano

mCh: nie masz innych problemow? Kupilem sobie za rente inwalidzka.

kozioo: zanim przeszedlem na rente inwalidzka mialem w pracy Grafirka3 i bardzo sobie chwalilem. Gdybym mial taki w domu, to raczej nie wydawalbym kasy na Intuosa3.