MazdaR92 Napisano 27 Styczeń 2016 Napisano 27 Styczeń 2016 Alien wyszedł zajebiście -bardzo malarsko i nawet wygląda trochę jak stare płótno .Nie wiem jak uzyskałeś efekt płótna ale jest super
Lucyfer Napisano 27 Styczeń 2016 Napisano 27 Styczeń 2016 Dziwi mnie że jeszcze nie podjąłeś pracy w żadnym studiu.. prace masz świetne, co Cię powstrzymuje? studia,miejsce zamieszkania? obcy jest fenomenalny
DraxMustHurt Napisano 27 Styczeń 2016 Autor Napisano 27 Styczeń 2016 @Mazda Dzięki! Kompozycja mogła by być lepsza, ale pojechałem z flowem pierwszego szkicu :p @Lucyfer Pracuję w studiu :) Niewielkim studiu indie w Poznaniu, jeszcze nie mogę więcej powiedzieć, ogłosimy się wkrótce :) Chociaż mniej w nim konceptuje a znacznie więcej robię 3D.
DraxMustHurt Napisano 19 Kwiecień 2016 Autor Napisano 19 Kwiecień 2016 (edytowane) Mała wrzuta, studia skończone, można wracać do roboty regularnej: Studium na rozmalowanie i przypomnienie Pierwsze trzy tygodnie kursu Brainstorm który aktualnie robię * proporcje * shape language * shape extraction Trochę moich przykładowych ilustracji na konwentowych wersjach testowych KULT: Divinity Lost I testowanie różnych pierdół brushowych, średnio udane Edytowane 19 Kwiecień 2016 przez DraxMustHurt
motyl Napisano 20 Kwiecień 2016 Napisano 20 Kwiecień 2016 fajnie Ci to idzie. Postacie najsłabiej ale autka i enviro bardzo fajnie :)
ActualRobot Napisano 20 Kwiecień 2016 Napisano 20 Kwiecień 2016 Prześwietne wszystko. Podoba mi się Twój zmysł designerski, na prawdę fajne kształty. Renderowanie to już w ogóle inna liga, szacun. A perspektywa i lineart to są te rzeczy które bardzo lubię oglądać, Twoja teczka nigdy nie zawodzi :) Czekam na więcej!
DraxMustHurt Napisano 27 Kwiecień 2016 Autor Napisano 27 Kwiecień 2016 Linia, linia, spędza mi sen z oczu :P W teorii tydzień 4 Brainstorma :) W kilku miejscach mi się sypnęło :(
DraxMustHurt Napisano 17 Czerwiec 2016 Autor Napisano 17 Czerwiec 2016 (edytowane) Edytowane 7 Sierpień 2016 przez DraxMustHurt
DraxMustHurt Napisano 7 Sierpień 2016 Autor Napisano 7 Sierpień 2016 Skromny update. Pełny projekt na ArtStation: https://www.artstation.com/artwork/0ebRe
Paweł Kaczmarczyk Napisano 8 Sierpień 2016 Napisano 8 Sierpień 2016 Wow, ale dobro w tej teczce. Ćwiczenia mega inspirujące, w oczy też wpadł mi fajnie wyrenderowany mech. ;) Malowane postaci trochę mniej mi siedzą, ale podejrzewam, że to kwestia wyrobienia, jeszcze trochę anatomii do podszlifowania i wyrobienia - widać, że poszukujesz bo każda postać w innym stylu.
DraxMustHurt Napisano 8 Sierpień 2016 Autor Napisano 8 Sierpień 2016 Dzięki wielkie! Tak, aż za mocno poszukuję i w wpadam w najróżniejsze skrajności, niestety ciężko mi się długofalowo skupić na jednej rzeczy co pewnie odbija się na tempie progressowania :P
Paweł Kaczmarczyk Napisano 8 Sierpień 2016 Napisano 8 Sierpień 2016 Nie ma nic złego w takim poszukiwaniu, mam podobnie i co chwila coś innego mi wpada w oko żeby poćwiczyć. :) W postaciach rzecz najważniejsza to konstrukcja i anatomia polecam ćwiczyć ze Stanem Prokopenko, nawet z darmowych filmików można wyciągnąć tonę wiedzy. Sam zamierzam kupić trochę pełnych tutków, ale póki co za mało czasu a za drogie żeby leżało na lepsze czasy. :P
DraxMustHurt Napisano 9 Sierpień 2016 Autor Napisano 9 Sierpień 2016 (edytowane) Dzięki, Proko znam ale jakoś nigdy specjalnie się w niego nie zagłębiałem (hehe), chętnie to zrobię. Najbardziej do gustu jeśli chodzi o postać przypadło mi Figure Drawing - Design and Invetion Michel'a Hamptona. Ostatnio też sporo takich abstrakcyjnych kolaży w różnych stylach robię dla klienta, dużo się uczę, czyste malowanie :) Edytowane 10 Sierpień 2016 przez DraxMustHurt
DraxMustHurt Napisano 11 Sierpień 2016 Autor Napisano 11 Sierpień 2016 Powrót do Brainstorm i kompozycji. Staram się żeby działało przy najprostszych kształtach :)
Agnieszka Antosiewicz Napisano 23 Sierpień 2016 Napisano 23 Sierpień 2016 Przejrzałam całość. Ale postęp! Wow, podziwiam wytrwałość!
Rekomendowane odpowiedzi