Napisano 27 Styczeń 20169 l Alien wyszedł zajebiście -bardzo malarsko i nawet wygląda trochę jak stare płótno .Nie wiem jak uzyskałeś efekt płótna ale jest super
Napisano 27 Styczeń 20169 l Dziwi mnie że jeszcze nie podjąłeś pracy w żadnym studiu.. prace masz świetne, co Cię powstrzymuje? studia,miejsce zamieszkania? obcy jest fenomenalny
Napisano 27 Styczeń 20169 l Autor @Mazda Dzięki! Kompozycja mogła by być lepsza, ale pojechałem z flowem pierwszego szkicu :p @Lucyfer Pracuję w studiu :) Niewielkim studiu indie w Poznaniu, jeszcze nie mogę więcej powiedzieć, ogłosimy się wkrótce :) Chociaż mniej w nim konceptuje a znacznie więcej robię 3D.
Napisano 19 Kwiecień 20168 l Autor Mała wrzuta, studia skończone, można wracać do roboty regularnej: Studium na rozmalowanie i przypomnienie Pierwsze trzy tygodnie kursu Brainstorm który aktualnie robię * proporcje * shape language * shape extraction Trochę moich przykładowych ilustracji na konwentowych wersjach testowych KULT: Divinity Lost I testowanie różnych pierdół brushowych, średnio udane Edytowane 19 Kwiecień 20168 l przez DraxMustHurt
Napisano 20 Kwiecień 20168 l fajnie Ci to idzie. Postacie najsłabiej ale autka i enviro bardzo fajnie :)
Napisano 20 Kwiecień 20168 l Prześwietne wszystko. Podoba mi się Twój zmysł designerski, na prawdę fajne kształty. Renderowanie to już w ogóle inna liga, szacun. A perspektywa i lineart to są te rzeczy które bardzo lubię oglądać, Twoja teczka nigdy nie zawodzi :) Czekam na więcej!
Napisano 27 Kwiecień 20168 l Autor Linia, linia, spędza mi sen z oczu :P W teorii tydzień 4 Brainstorma :) W kilku miejscach mi się sypnęło :(
Napisano 7 Sierpień 20168 l Autor Skromny update. Pełny projekt na ArtStation: https://www.artstation.com/artwork/0ebRe
Napisano 8 Sierpień 20168 l Wow, ale dobro w tej teczce. Ćwiczenia mega inspirujące, w oczy też wpadł mi fajnie wyrenderowany mech. ;) Malowane postaci trochę mniej mi siedzą, ale podejrzewam, że to kwestia wyrobienia, jeszcze trochę anatomii do podszlifowania i wyrobienia - widać, że poszukujesz bo każda postać w innym stylu.
Napisano 8 Sierpień 20168 l Autor Dzięki wielkie! Tak, aż za mocno poszukuję i w wpadam w najróżniejsze skrajności, niestety ciężko mi się długofalowo skupić na jednej rzeczy co pewnie odbija się na tempie progressowania :P
Napisano 8 Sierpień 20168 l Nie ma nic złego w takim poszukiwaniu, mam podobnie i co chwila coś innego mi wpada w oko żeby poćwiczyć. :) W postaciach rzecz najważniejsza to konstrukcja i anatomia polecam ćwiczyć ze Stanem Prokopenko, nawet z darmowych filmików można wyciągnąć tonę wiedzy. Sam zamierzam kupić trochę pełnych tutków, ale póki co za mało czasu a za drogie żeby leżało na lepsze czasy. :P
Napisano 9 Sierpień 20168 l Autor Dzięki, Proko znam ale jakoś nigdy specjalnie się w niego nie zagłębiałem (hehe), chętnie to zrobię. Najbardziej do gustu jeśli chodzi o postać przypadło mi Figure Drawing - Design and Invetion Michel'a Hamptona. Ostatnio też sporo takich abstrakcyjnych kolaży w różnych stylach robię dla klienta, dużo się uczę, czyste malowanie :) Edytowane 10 Sierpień 20168 l przez DraxMustHurt
Napisano 11 Sierpień 20168 l Autor Powrót do Brainstorm i kompozycji. Staram się żeby działało przy najprostszych kształtach :)