Napisano 12 Grudzień 201311 l Na sieci pojawil sie trailer nowego filmu pt. 'Edge of Tomorrow' Za post produkcje i efekty jest odpowiedzialna firma Sony oraz Framestore. Warto wspomniec, ze nad efektami w firmie Framestore (Canada) pracuje nasz forumowy kolega Piotrek Barejko (aka bareya).
Napisano 16 Grudzień 201311 l Autor generalnie film zapowiada sie ciekawie z dosc duza iloscia efektow i wreszcie cos innego niz kolejny film z supernohaterami :)
Napisano 16 Grudzień 201311 l Historia zapowiada się intrygująco, efekty już na poziomie trailera wyglądają świetnie. Mam więc spore oczekiwania wobec tego filmu :)
Napisano 16 Grudzień 201311 l bareja napisał: Tytul powinien byc: Groundhog Troopers ;) Hehe. Czyli jednak kolejny remake ;)
Napisano 16 Grudzień 201311 l Fajna muzyczka (trailer też z resztą). Trochę taki muzyczny Atlas Chmur.
Napisano 17 Grudzień 201311 l Dla mnie git, czekam :) Muzyka to: Jednak zremixowana przez Ninja Tracks, póki co niedostępne. Szkoda!
Napisano 17 Grudzień 201311 l Bareja! Kope lat!:) Ja niestety zrobilem facepalma, mieszkanka kilku filmow, ktore juz byly. Nawet trailer nawiazuje do genialnego moim zdaniem Battle: Los Angeles http://www.youtube.com/watch?v=9otTzrO9Bfw
Napisano 17 Grudzień 201311 l Reanimator - ale mam nadzieję, że słowem "genialne" określasz trailer Battle:Los Angeles a nie sam film? :-)
Napisano 17 Grudzień 201311 l Reanimator napisał: Bareja! Kope lat!:) Ja niestety zrobilem facepalma, mieszkanka kilku filmow, ktore juz byly. Nawet trailer nawiazuje do genialnego moim zdaniem Battle: Los Angeles http://www.youtube.com/watch?v=9otTzrO9Bfw Siema siema Reanimator! ano kope lat! Z tego co widzialem w kinie, to moze byc calkiem spoko, wiec za wczesnie na facepalma, nie chcialem ogladac calosci, nie moge obiecac ze bedzie wypas. Baggins, zapewne chodzi mu o film, kino wybitne sam nie wierze ze dotrwalem do konca ;) Edytowane 17 Grudzień 201311 l przez bareja
Napisano 17 Grudzień 201311 l Też odniosłem wrażenie, że gdzieś już to widziałem, ale na facepalma zdecydowanie za wcześnie. Edytowane 17 Grudzień 201311 l przez ezils