tmdag Napisano 12 Grudzień 2013 Napisano 12 Grudzień 2013 Na sieci pojawil sie trailer nowego filmu pt. 'Edge of Tomorrow' Za post produkcje i efekty jest odpowiedzialna firma Sony oraz Framestore. Warto wspomniec, ze nad efektami w firmie Framestore (Canada) pracuje nasz forumowy kolega Piotrek Barejko (aka bareya).
tmdag Napisano 16 Grudzień 2013 Autor Napisano 16 Grudzień 2013 generalnie film zapowiada sie ciekawie z dosc duza iloscia efektow i wreszcie cos innego niz kolejny film z supernohaterami :)
michalz00 Napisano 16 Grudzień 2013 Napisano 16 Grudzień 2013 Historia zapowiada się intrygująco, efekty już na poziomie trailera wyglądają świetnie. Mam więc spore oczekiwania wobec tego filmu :)
michalz00 Napisano 16 Grudzień 2013 Napisano 16 Grudzień 2013 Tytul powinien byc: Groundhog Troopers ;) Hehe. Czyli jednak kolejny remake ;)
loczyn Napisano 16 Grudzień 2013 Napisano 16 Grudzień 2013 Fajna muzyczka (trailer też z resztą). Trochę taki muzyczny Atlas Chmur.
Monio Napisano 16 Grudzień 2013 Napisano 16 Grudzień 2013 Ta muzyka mi chodzi po głowie od tygodnia. To może być ciekawe SF.
ezils Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 Dla mnie git, czekam :) Muzyka to: Jednak zremixowana przez Ninja Tracks, póki co niedostępne. Szkoda!
Reanimator Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 Bareja! Kope lat!:) Ja niestety zrobilem facepalma, mieszkanka kilku filmow, ktore juz byly. Nawet trailer nawiazuje do genialnego moim zdaniem Battle: Los Angeles http://www.youtube.com/watch?v=9otTzrO9Bfw
Baggins Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 Reanimator - ale mam nadzieję, że słowem "genialne" określasz trailer Battle:Los Angeles a nie sam film? :-)
bareja Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 (edytowane) Bareja! Kope lat!:) Ja niestety zrobilem facepalma, mieszkanka kilku filmow, ktore juz byly. Nawet trailer nawiazuje do genialnego moim zdaniem Battle: Los Angeles http://www.youtube.com/watch?v=9otTzrO9Bfw Siema siema Reanimator! ano kope lat! Z tego co widzialem w kinie, to moze byc calkiem spoko, wiec za wczesnie na facepalma, nie chcialem ogladac calosci, nie moge obiecac ze bedzie wypas. Baggins, zapewne chodzi mu o film, kino wybitne sam nie wierze ze dotrwalem do konca ;) Edytowane 17 Grudzień 2013 przez bareja
ezils Napisano 17 Grudzień 2013 Napisano 17 Grudzień 2013 (edytowane) Też odniosłem wrażenie, że gdzieś już to widziałem, ale na facepalma zdecydowanie za wcześnie. Edytowane 17 Grudzień 2013 przez ezils
Azbesty Napisano 7 Kwiecień 2014 Napisano 7 Kwiecień 2014 Czekam na makeing offa jakiegoś konkretnego.
Rekomendowane odpowiedzi