smart Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 Praca wykonana bez referencji w około 20 godzin. Jakość zdjęć niestety barzdo słaba(webcamera) Początki pracy można zobaczyć tutaj : http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=8795 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 5 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2004 kolejne rzuciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stradivalius Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 No fajnacko! Wstawil bym sobie taka glowe do szafy;) Niestety mialbym na sumieniu osobe otwierajaca mebel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 Slodziutki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 No fajniutki, fajniutki, trochę sie zmieniło od kiedy go pierwszy raz pokazałeś na forum :) Jedyne co się teraz rzuca w oczka to że główka trochę bardziej przypomina wamipra nie ogra (głównie wystające kości i cieka skóra) ale tak wogóle to jest git, fajne kolorki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 heh, świetne ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reVis Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 Też przylacze sie do gratulaji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 5 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2004 Dzięki za komentarze:) Już niedługo wrzuce zdjęciówki lepszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 bardzo "przyjemna" praca:) 4 rzadzi :)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 31 Październik 2004 Autor Share Napisano 31 Październik 2004 Przyszła pora na potwora:) Zdjęcia są dużo lepszej jakości,dzięki autorowi P.Pukosowi:) Dopieszczone z deczka w Photoshopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 mordeczka super :) nic dodac nic ujac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 ale ryj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 brrr...az mnie ciarki przeszly...nie chcialabym takiego pana na ulicy spotkac ;) gratuluje pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 31 Październik 2004 Autor Share Napisano 31 Październik 2004 thx.nie ma co się bać;)zapewniam że poczciwa bestia z niego,pozory mylą he he;)kolejny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 chce dotknac tych zolciutkich zabkow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 31 Październik 2004 Autor Share Napisano 31 Październik 2004 i detale.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 31 Październik 2004 Autor Share Napisano 31 Październik 2004 i jeszcze jedno ujęcie facjaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 31 Październik 2004 Autor Share Napisano 31 Październik 2004 Oceniajcie,tutaj lepiej błędy można wytknąć;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 ostatni obrazek rzadzi ! jakby LOTRa ogladal :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 31 Październik 2004 Autor Share Napisano 31 Październik 2004 Pionier-fakt:) ,ale mi sie ujęcie to pierwsze z nowych podoba najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 gdyby to było 3d, rozpływałbym się, a tak po prostu jestem w szoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 no dobra...to teraz jak moglbys zrobic tuta...jak takie czadowe cudactwa sie robi ...to wielu ludzi bylo by Ci bardzo wdziecznych ;P btw...swietna pracka...i nie przeszkadza mi "brak" oczu :) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 Świetna rzeźba i bardzo ładne światełko w tej ostatniej fotce, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 1 Listopad 2004 Autor Share Napisano 1 Listopad 2004 Dzięki za komenty:) już niedługo nowa figurka mch-to jest 3D;) Phantom-niestety ciężko o aparat,ale może kiedyś...:) Vorek-światło orginalne jest na detalu, reszta to retusz w photoshopie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 witam kolege po fachu :P główka bardzo ładnie się prezentuje, sam wiem ile trzeba w to włożyć pracy więc tymbardziej doceniam dzieło :) nie znam się dobrze na całej anatomi i nie będę oceniał poprawności modelu. Dlatego powiem tylko, że charakterna ta buźka. Przyczepiłbym się jednak do malowania które jest niezbyt specjalne, momentami odwalone rzekłbym (oczy, usta, wychodzenie "za linie"). Powiedz mi: na ile te zdjęcia oddają rzeczywiste kolory ? Czy retusz w shop`ku obejmował dopasowanie ich do oryginału ? Mimo tego co powiedziałem jest na prawdę super, pracuj dalej, bo wiemy ile to przynosi satysfakcji. Pomijając malowanie - mi się bardzo podoba :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 2 Listopad 2004 Autor Share Napisano 2 Listopad 2004 Leru-rzeczywiste kolory i światło jest takie jak na detalu,nie wypalałem tej figurki.Odczekałem i gdy sama wyschła do kolorowania użyłem akwareli(nie za specjalnie się nimi maluje po glinie:/)pod koniec nałożyłem dwie warstwy unigruntu jako konserwacja i na tym malowałem znowu akwarelą ze znikomą ilością wody. P.S.:mogłem bardziej się przyłożyć do retuszu w photoshopie i ciekawiej Ogra zaprezentować,ale nie ma co płakać nad rozlaną farbą;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi