adek Napisano 5 Styczeń 2014 Share Napisano 5 Styczeń 2014 Colorbleed Studios, twórcy m.in. nagradzanego filmu Mac and Cheese zaprezentowali swoją nową, krótką animację. Tym razem postawili na realizm. Pełna treść: Animacja: Coffee Beans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 fajne. mam nadzieje ze za kilka lat takie animacje nie beda pomijac mielenia. to polskie studio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5lim Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 Oprócz animacji, wrażenie na mnie zrobiła ścieżka dźwiękowa. Wie ktoś może jaki jest tytuł tego utworu? Bo to chyba jedna z najpiękniejszych rzeczy jakie słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikard Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 Do tej pory największy realizm jaki widziałem to w "The Third & The Seventh" Coffee Beans, niestety ale trochę do tego brakuje, chociaz jest bardzo ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercedesslr Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 @Slim Music: Chris Zabriskie - The Temperature of the Air on the Bow of the Kaleetan /p.s. nie rozumiem dlaczego ludzie nie mają nawyku sprawdzania opisu filmu jak szukają informacji o filmie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 Fajne, ale muzyka najlepsza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 fajne. mam nadzieje ze za kilka lat takie animacje nie beda pomijac mielenia. to polskie studio? Tak, to moje studio. Założyliśmy je z paroma kumplami, mamy siedzibę w Wałbrzychu. Mielenie jest w planach, ale najpierw musimy się uporać z symulacją smaru w łożyskach młynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 nie rozumiem skąd ten sarkazm. Ile lat chcesz czekać na tego typu silniki do symulacji obiektow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5lim Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 Faktycznie, tytuł jest w opisie, przyznaję że przeoczyłem to z pośpiechu. Gdyby ten post pojawił się teraz, to na pewno sam bym znalazł informację która była jak na dłoni ;) Tak czy inaczej dzięki, bo utwór jest niesamowity i wart nawet tak poważnego gapiostwa! ;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowmotion Napisano 7 Styczeń 2014 Share Napisano 7 Styczeń 2014 fajne fajne. " najpierw musimy się uporać z symulacją smaru w łożyskach młynka" -hehe lubie to. Ale do meritum, Televisor fajniej ogarnal temat kawy i realizmu w woseba. Zeby n ie bylo ja nie potrafie ani tak ani tak, ale trzeba rownac do lepszych... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 7 Styczeń 2014 Share Napisano 7 Styczeń 2014 A to jest rzeczywiście tak świetne, że zasługuje na osobnego newsa, czy to ja jestem starym piernikiem, który tylko narzeka? :-) Ciekawe kiedy doczekamy się animacji o mieszaniu zupy pomidorowej. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2014 Prawdę mówiąc w tym okresie świątecznym nic lepszego nie znalazłem. A to pojawiło się w kilku miejscach i zbierało niezłe opinie. No, ale teraz po ruchu widać, że chyba wszyscy zakończyli urlopy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi