Napisano 5 Styczeń 201411 l Colorbleed Studios, twórcy m.in. nagradzanego filmu Mac and Cheese zaprezentowali swoją nową, krótką animację. Tym razem postawili na realizm. Pełna treść: Animacja: Coffee Beans
Napisano 6 Styczeń 201411 l fajne. mam nadzieje ze za kilka lat takie animacje nie beda pomijac mielenia. to polskie studio?
Napisano 6 Styczeń 201411 l Oprócz animacji, wrażenie na mnie zrobiła ścieżka dźwiękowa. Wie ktoś może jaki jest tytuł tego utworu? Bo to chyba jedna z najpiękniejszych rzeczy jakie słyszałem.
Napisano 6 Styczeń 201411 l Do tej pory największy realizm jaki widziałem to w "The Third & The Seventh" Coffee Beans, niestety ale trochę do tego brakuje, chociaz jest bardzo ładne.
Napisano 6 Styczeń 201411 l @Slim Music: Chris Zabriskie - The Temperature of the Air on the Bow of the Kaleetan /p.s. nie rozumiem dlaczego ludzie nie mają nawyku sprawdzania opisu filmu jak szukają informacji o filmie :)
Napisano 6 Styczeń 201411 l fajne. mam nadzieje ze za kilka lat takie animacje nie beda pomijac mielenia. to polskie studio? Tak, to moje studio. Założyliśmy je z paroma kumplami, mamy siedzibę w Wałbrzychu. Mielenie jest w planach, ale najpierw musimy się uporać z symulacją smaru w łożyskach młynka.
Napisano 6 Styczeń 201411 l nie rozumiem skąd ten sarkazm. Ile lat chcesz czekać na tego typu silniki do symulacji obiektow?
Napisano 6 Styczeń 201411 l Faktycznie, tytuł jest w opisie, przyznaję że przeoczyłem to z pośpiechu. Gdyby ten post pojawił się teraz, to na pewno sam bym znalazł informację która była jak na dłoni ;) Tak czy inaczej dzięki, bo utwór jest niesamowity i wart nawet tak poważnego gapiostwa! ;))))
Napisano 7 Styczeń 201411 l fajne fajne. " najpierw musimy się uporać z symulacją smaru w łożyskach młynka" -hehe lubie to. Ale do meritum, Televisor fajniej ogarnal temat kawy i realizmu w woseba. Zeby n ie bylo ja nie potrafie ani tak ani tak, ale trzeba rownac do lepszych... pzdr
Napisano 7 Styczeń 201411 l A to jest rzeczywiście tak świetne, że zasługuje na osobnego newsa, czy to ja jestem starym piernikiem, który tylko narzeka? :-) Ciekawe kiedy doczekamy się animacji o mieszaniu zupy pomidorowej. :-)
Napisano 7 Styczeń 201411 l Autor Prawdę mówiąc w tym okresie świątecznym nic lepszego nie znalazłem. A to pojawiło się w kilku miejscach i zbierało niezłe opinie. No, ale teraz po ruchu widać, że chyba wszyscy zakończyli urlopy :)