NCdeIgnis Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 (edytowane) Witam, Postać wykonałem i zaprojektowałem w wolnym czasie :) Praca powstała w Zbrushu i Maya, renderowana była również w Zbrushu. Edytowane 18 Luty 2014 przez NCdeIgnis
serratus Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 Postać jako całość mi się podoba, ładnie sobie poradziłeś z draperią, szczególnie na spodniach. Natomiast prawa rękawiczka dziwnie wygląda w miejscu łączenia się z kurtką prawdopodobnie przez to, że zarówno na górze jak i na dole jest podobna przestrzeń. Rozumiem, że to skończona praca ale ja na Twoim miejscu mimo wszystko osunął bym kurtkę z góry odrobinę lub jakoś to zamaskował np. pokazał kawałek bluzy pod spodem w tym miejscu żeby zakryć tą przestrzeń. Ale to już taki meega szczegół, ogólnie super.
RickDeckard Napisano 16 Styczeń 2014 Napisano 16 Styczeń 2014 (edytowane) naprawdę kawał świetnej roboty,możesz zdradzic więcej szczegółów a propo samej postaci ? Co rzuciło mi sie w oczy to chyba fakt że kurtka, kaszkiet i cześć ubioru kojarzy mi się z jakimś ruchem oporu z okresu IIWŚ tylko ten "kałach" mi nie pasuje, buty również nie współgrają, wszystko jakby z innej bajki, ale to nie zarzut tylko to co rzuciło mi sie w oczy ;) Edytowane 16 Styczeń 2014 przez RickDeckard
peter_f Napisano 19 Styczeń 2014 Napisano 19 Styczeń 2014 Rewelacja! Jak ja zazdroszczę takiego talentu! Będziesz go podmalowywał jeszcze? Byłoby super zobaczyć go z kolorkami!
NCdeIgnis Napisano 27 Styczeń 2014 Autor Napisano 27 Styczeń 2014 @peter_f: Będę : ) Ale później troszkę. @RickDeckard: Wzorowałem się na ubiorach przedstawicieli ruchów oporów z całej Europy ale chodziło mi o stworzenie bardziej teraźniejszego partyzanta, stąd współczesna torba posłańca(Messenger bag), współczesne buty itp :) A AK-47 jest ponad czasowy.
pauloos Napisano 29 Styczeń 2014 Napisano 29 Styczeń 2014 Kiedyś widziałem zdjęcie kolesia z rewolucji na Węgrzech ze zdobycznym kałachem właśnie. Jak zobaczyłem Twoją pracę to od razu mi sie skojarzyło. Ale u Ciebie kałach jest na lewą stronę wywrócony i ma magazynek z przyszłości;)
skalpel3d Napisano 29 Styczeń 2014 Napisano 29 Styczeń 2014 świetna praca, super modele ubrania niekolorowe a wiadomo z jakiego są materiału. Coście się tak czepili tego Kałacha wiadomo ze nawet w przyszłości będzie to niezawodny relikt pozostały po nas :)
Borgir Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 Super detal :) w "wolnym czasie " to albo nie sypiasz albo masz bardzo dużo wolnego czasu :D
Rekomendowane odpowiedzi