Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam,

Postać wykonałem i zaprojektowałem w wolnym czasie :) Praca powstała w Zbrushu i Maya, renderowana była również w Zbrushu.MainC_S.jpgCLOSE_UP_MA3BSMAX2.jpg

Edytowane przez NCdeIgnis

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Postać jako całość mi się podoba, ładnie sobie poradziłeś z draperią, szczególnie na spodniach. Natomiast prawa rękawiczka dziwnie wygląda w miejscu łączenia się z kurtką prawdopodobnie przez to, że zarówno na górze jak i na dole jest podobna przestrzeń. Rozumiem, że to skończona praca ale ja na Twoim miejscu mimo wszystko osunął bym kurtkę z góry odrobinę lub jakoś to zamaskował np. pokazał kawałek bluzy pod spodem w tym miejscu żeby zakryć tą przestrzeń. Ale to już taki meega szczegół, ogólnie super.

Napisano

naprawdę kawał świetnej roboty,możesz zdradzic więcej szczegółów a propo samej postaci ? Co rzuciło mi sie w oczy to chyba fakt że kurtka, kaszkiet i cześć ubioru kojarzy mi się z jakimś ruchem oporu z okresu IIWŚ tylko ten "kałach" mi nie pasuje, buty również nie współgrają, wszystko jakby z innej bajki, ale to nie zarzut tylko to co rzuciło mi sie w oczy ;)

Edytowane przez RickDeckard

Napisano

Rewelacja! Jak ja zazdroszczę takiego talentu! Będziesz go podmalowywał jeszcze? Byłoby super zobaczyć go z kolorkami!

Napisano
  • Autor

@peter_f: Będę : ) Ale później troszkę.

@RickDeckard: Wzorowałem się na ubiorach przedstawicieli ruchów oporów z całej Europy ale chodziło mi o stworzenie bardziej teraźniejszego partyzanta, stąd współczesna torba posłańca(Messenger bag), współczesne buty itp :) A AK-47 jest ponad czasowy.

Napisano

Kiedyś widziałem zdjęcie kolesia z rewolucji na Węgrzech ze zdobycznym kałachem właśnie. Jak zobaczyłem Twoją pracę to od razu mi sie skojarzyło. Ale u Ciebie kałach jest na lewą stronę wywrócony i ma magazynek z przyszłości;)

Napisano

świetna praca, super modele ubrania niekolorowe a wiadomo z jakiego są materiału. Coście się tak czepili tego Kałacha wiadomo ze nawet w przyszłości będzie to niezawodny relikt pozostały po nas :)

Napisano

Super detal :) w "wolnym czasie " to albo nie sypiasz albo masz bardzo dużo wolnego czasu :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.