Thx Napisano 17 Styczeń 2014 Napisano 17 Styczeń 2014 (edytowane) OPIS: powinien wyglądać tak:................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... . Tłumacząc: Kiedy pojawił się temat: GAMEDEC, poczułem , że trzeba zrobić 'robotę'-w końcu:). Przez chwilę pomyślałem, że dla przyzwoitości powinienem odświeżyć lekturę ale,że moja percepcja jest teraz gdzie indziej, stwierdziłem, że nie ma czasu. Zadałem sobie pytanie(...i jak to u mnie bywa, sam sobie odpowiedziałem): Czytałeś ze zrozumieniem? Więc podszedłem intuicyjnie., inni określają takie zachowanie 'homosapiensa' jako 'podprogowe'. Co przedstawia obrazek? prowincjonalne spojrzenie na SF ale w wydaniu conceptarowym i tyle, pozdr. PS Sorry za brak koloru ale w końcówce mazania byłem już w METROPOLIS Frica Langa. a, szacunek dla wszystkich, którzy wzieli udział w bitwie. początek koncepcyjny Edytowane 28 Luty 2014 przez Thx BŁEDY LITERNICZE W TYTULE, POZDRO
takashmen Napisano 4 Luty 2014 Napisano 4 Luty 2014 (edytowane) no piękne, tylko niestety za późno założyłes wątek a wielka szkoda EDIT ślepy jestem... Edytowane 4 Luty 2014 przez takashmen
zerocool-wolomin Napisano 4 Luty 2014 Napisano 4 Luty 2014 no piękne, tylko niestety za późno założyłes wątek a wielka szkoda Mylisz się ;) 17.01.
adek Napisano 8 Luty 2014 Napisano 8 Luty 2014 Świetny początek. Chętnie bym zobaczył jak to wykończysz. Masz jakieś aktualizacje? Warto je wrzucić.
adek Napisano 9 Luty 2014 Napisano 9 Luty 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.
Marcin Przybyłek Napisano 10 Luty 2014 Napisano 10 Luty 2014 Thx, przywracasz mi wiarę w piękno kreski.
Marcin Przybyłek Napisano 11 Luty 2014 Napisano 11 Luty 2014 Mam wrażenie, że ten rysunek koresponduje z prawą stroną obrazu Tomka Marońskiego...
lukiszlak Napisano 11 Luty 2014 Napisano 11 Luty 2014 Bardzo ciekawa pracka. A z tego co widze to wiekszosc jest taka "normalna" :) Powodzenia w konkursie :)
miriam Napisano 26 Luty 2014 Napisano 26 Luty 2014 THX, uwielbiam te Twoje kreseczki :). Dajesz, dajesz. //Pozdr.
adek Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 Minimalny bok pracy powinien mieć 1920px. Popraw proszę. Na pewno masz to w większej rozdzielczości. Do fullresa możesz zamieścić nawet link gdzieś. Nie musi być to grafika osadzona, może być Dropbox/Google Drive czy inny sposób.
Thx Napisano 27 Luty 2014 Autor Napisano 27 Luty 2014 ale mogę to jutro zrobić? Złapała mnie jakas obsesja detalu, to wrzuciłem poglądowo.
adek Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 Deadline jutro 28 lutego 2014 godz. 23:59:59. Do tej godziny masz czas. A więc spokojnie, możesz nawet się z tym przespać byle jutro nie zapomnieć :)
Marcin Przybyłek Napisano 28 Luty 2014 Napisano 28 Luty 2014 Ja Cię przepraszam. Torkil poczuje się zaszczycony :). Ostatni raz czułem taką rozkosz patrząc na kreski oglądając prace Paolo Eleuteri Serpieri...
creomania Napisano 1 Marzec 2014 Napisano 1 Marzec 2014 Toś Pan zrobił :). Piękna ilustracja, stara szkoła. Aż pogrzebałem w kuferku i znalazłem zakurzony ołówek. A bonus, bonus przysłania mi cały świat.
Marcin Przybyłek Napisano 1 Marzec 2014 Napisano 1 Marzec 2014 Ha! Ten bonus to przecież Torkil Aymore u boku Steffi Alland w Disaurze! Dziękuję, THX! Dowcipne, shizofreniczne, psychodeliczne i wysmakowane!
Rekomendowane odpowiedzi