Napisano 27 Styczeń 201411 l Na razie wiem tylko, że mój detektyw niekoniecznie będzie miłym człowiekiem ale nie boi się babrać w błocie. Strój to odzwierciedla ;D. Koncept I początek 3d:
Napisano 27 Styczeń 201411 l Nie wiem co to ma z detektywa, ale wygląda świetnie, a patrząc na Twoje prace z folio można się spodziewać cud miód. P.S. Przy dużym natężeniu metanu to może coś tam wybuchnąć od tej fajki :).
Napisano 3 Luty 201411 l Autor Dzięki. Zmieniłem nieco koncept, bo faktycznie mało to miało z detektywa w sobie. I otoczenie. Zbyt realistycznie to wyszło, będę to próbował w postprocesie zmienić na bardziej bajkowe.
Napisano 4 Luty 201411 l Może warto by bardziej kreskówkowo podejść do modelowania, powyginać trochę drzwi, wannę, zdeformować sedes, coś w stylu rino z sąsiedniego wątku? Koncept jest super, ale scena póki co prawie jak do rasowego interiora.
Napisano 9 Luty 201411 l Autor Dzięki za komentarze. Coś tutaj się jeszcze do jutra pojawi? Coś dłubię przy tym ale raczej się nie wyrobię. Jak już to rzutem na taśmę.
Napisano 9 Luty 201411 l Czy "raczej się nie wyrobię" oznacza, że do 28 nic Ci się nie uda zrobić więcej? Wrzucać upy!
Napisano 9 Luty 201411 l Autor Czy "raczej się nie wyrobię" oznacza, że do 28 nic Ci się nie uda zrobić więcej? Wrzucać upy! Eh. myślałem, że termin jest do 10tego, ale coś mi się pomieszało. Do 28 to spokojnie zrobię.
Napisano 9 Luty 201411 l Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.
Napisano 18 Luty 201411 l Autor Coś jeszcze kombionowałem z kolorami, ale nie wiem czy nie wrócić do poprzednich. Edytowane 18 Luty 201411 l przez JoseConseco