Napisano 28 Styczeń 201411 l Siemanko wszystkim, Przed Wami moja najnowsza animacja, prezentująca działanie aplikacji mobilnej AdFairs. "AdFairs to system mobilnej reklamy, który pomoże wyróżnić Twoją markę na tle innych wystawców." Aplikacja nie jest jeszcze w pełni gotowa. Będzie dostępna w I kwartale tego roku. Tym razem jest bardziej kolorowo. Głównym założeniem były proste kształty, płynne animacje i przejścia miedzy scenami. Design, Animacja, SFX: Adam Blumert Sporo ręcznej roboty, keyframesów, zabawy w graph editorze etc. Mam nadzieję, że się spodoba. Miłego oglądania. Polecam HD! Edytowane 28 Styczeń 201411 l przez ezils
Napisano 28 Styczeń 201411 l Bardzo miłe dla oka, fajny timing, ładnie dobrane kolorki i styl wszystkich elementów.
Napisano 28 Styczeń 201411 l Znasz się na swojej robocie i robisz to dobrze. Masz mój szacunek. http://youtu.be/uwYNu2WnVU8?t=1m55s
Napisano 28 Styczeń 201411 l Autor Dzięki Panowie ;) CzAk1 - ocb z Arnoldem? :D Edytowane 28 Styczeń 201411 l przez ezils
Napisano 29 Styczeń 201411 l Autor Fail z mojej strony, ale z początku właśnie o tym myślałem :) Arnold prawdę mi powie
Napisano 30 Styczeń 201411 l bardzo bardzo. jedyna uwaga, ze sama animacja bardzej mnie by przekonala, za znajde dziewczyne na match.com niz zebym przelal 10k usd na kampanie.
Napisano 30 Styczeń 201411 l Autor Olaf - Dzięki! Aplikacja będzie darmowa ;) Wroniec - całość w After Effects, łącznie z designem. No dobra, Ilustratora użyłem do zaledwie kilku ikon, ktore i tak konwertowalem w AE albo dodawałem style. Edytowane 30 Styczeń 201411 l przez ezils
Napisano 4 Marzec 201411 l Autor Dzięki deshu. Na kickstarterze? Staram się powiązać jedno z drugim, ale chyba czegoś nie rozumiem :D Dziękuję za fronta, bardzo mi miło! :) Edytowane 4 Marzec 201411 l przez ezils
Napisano 4 Marzec 201411 l Autor Rzadko kiedy przegladam kickstartera, a jak już to robie to nigdy nie widzialem tam motion graphics. Zazwyczaj filmowe projekty z vfx etc. Polukam inne :)