ezils Napisano 28 Styczeń 2014 Share Napisano 28 Styczeń 2014 (edytowane) Siemanko wszystkim, Przed Wami moja najnowsza animacja, prezentująca działanie aplikacji mobilnej AdFairs. "AdFairs to system mobilnej reklamy, który pomoże wyróżnić Twoją markę na tle innych wystawców." Aplikacja nie jest jeszcze w pełni gotowa. Będzie dostępna w I kwartale tego roku. Tym razem jest bardziej kolorowo. Głównym założeniem były proste kształty, płynne animacje i przejścia miedzy scenami. Design, Animacja, SFX: Adam Blumert Sporo ręcznej roboty, keyframesów, zabawy w graph editorze etc. Mam nadzieję, że się spodoba. Miłego oglądania. Polecam HD! Edytowane 28 Styczeń 2014 przez ezils Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 28 Styczeń 2014 Share Napisano 28 Styczeń 2014 Bardzo miłe dla oka, fajny timing, ładnie dobrane kolorki i styl wszystkich elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 28 Styczeń 2014 Share Napisano 28 Styczeń 2014 Znasz się na swojej robocie i robisz to dobrze. Masz mój szacunek. http://youtu.be/uwYNu2WnVU8?t=1m55s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 28 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2014 (edytowane) Dzięki Panowie ;) CzAk1 - ocb z Arnoldem? :D Edytowane 28 Styczeń 2014 przez ezils Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 29 Styczeń 2014 Share Napisano 29 Styczeń 2014 1 minuta, 55. sekunda - "I like what i see, and I see what I like". ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 29 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2014 Fail z mojej strony, ale z początku właśnie o tym myślałem :) Arnold prawdę mi powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 29 Styczeń 2014 Share Napisano 29 Styczeń 2014 Fajne flow. Takie jak trza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 A w czym robione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 bardzo bardzo. jedyna uwaga, ze sama animacja bardzej mnie by przekonala, za znajde dziewczyne na match.com niz zebym przelal 10k usd na kampanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 30 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2014 (edytowane) Olaf - Dzięki! Aplikacja będzie darmowa ;) Wroniec - całość w After Effects, łącznie z designem. No dobra, Ilustratora użyłem do zaledwie kilku ikon, ktore i tak konwertowalem w AE albo dodawałem style. Edytowane 30 Styczeń 2014 przez ezils Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 3 Marzec 2014 Share Napisano 3 Marzec 2014 Bardzo dobre:) Na kickstarterze miałbyś miliardy zleceń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 4 Marzec 2014 Autor Share Napisano 4 Marzec 2014 (edytowane) Dzięki deshu. Na kickstarterze? Staram się powiązać jedno z drugim, ale chyba czegoś nie rozumiem :D Dziękuję za fronta, bardzo mi miło! :) Edytowane 4 Marzec 2014 przez ezils Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Marzec 2014 Share Napisano 4 Marzec 2014 chodzi o te wszystkie firmy pokazujace swoje koncepcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 4 Marzec 2014 Autor Share Napisano 4 Marzec 2014 Rzadko kiedy przegladam kickstartera, a jak już to robie to nigdy nie widzialem tam motion graphics. Zazwyczaj filmowe projekty z vfx etc. Polukam inne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 8 Marzec 2014 Share Napisano 8 Marzec 2014 Bardzo przyjemna animacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi