Ufooox Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 No nindżo, kolejny komiks ;P Swietnie, piekny szkic. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2004 RK - to mialo byc jak zarys pod kolor ... ale rezygnuje z tego tak czy siak hrypa - mobius charakteryzuje sie tym ze wlasnie prawie wogole nie ma takiego cieniowanie hehe ... lapa rzeczywiscie za duza, ale ten rys wywalam mam inny kadr w glowie od poczatku wlasciwie ale zabraklo jaj ;P aaa i pamietaj talent to 5% i sory ale za dlugo tego nie dlubalem :) oki czas na szkic(jak sie komp poszedl bujac na 2 dni to nagle znalazl sie czas) do ilustracji 2 (szit ze pierwsza poszla do kosza heh), jak pomaluje tego kolosa i da rade stawiam sobie 5 browcow ;D poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Oh ty zesz w mordeczke! (jak mawiaja na Sijun) Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 a ja dla rownowagi a feee....przecierane gumka : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2004 gumki uzylem tylko na pasach na pierwszym planie i na budynku nizszego swiatla ;P reszta to rozwaga olowka hehe ps dobra przyznaje sie jeszcze jedna smuga za kolesiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 hehe zapomniej ... nie ma szans ninja bys to pomalowal ... za maly expirience na taki mocny projekt. stawiam browca, ze ci sie nie uda :) //ale pocichu trzymam kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2004 pierwsza bitwa byla zeby oswoic sie z tabletem ta jest od koloru ;P fakamaka wiezdzasz mi na ambicje nurkuje po jakies mocne referki heheh ps ...a tak bajdelej, nom to moze mnie przerosnac ale "baniaczek buziaczek" jak mawiaja na sijun ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 a czemu zrezygnowałes z poprzedniej koncepcji? (jak juz tłumaczyłes to wybacz ale sie nie dogrzebałem). jak dla mnie było 100x ciekawiej, przynajmniej graficznie bo w rzeczywistosci to jakos nie wygladał na "ostatniego"...za bardzo zadowolona mine miał jak na człowieka który własnie rozpier....reszte swiata : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 hehe ...poprostu inny kadr widze ktory mi bardziej pasuje, a koles wcale nie zrobil rozpierduchy przesmiewco ;)(se tylko przechodzil ), ale zaczynam maziac ten rys a jak skoncze to wezme sie za reszte bo cos czuje ze w czasie to ja sie moge nie zmiescic ... poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 widziłes Metropolis (anime) i koncowa scena jak swiatełko wychodzi na rozpierdzielone miasto? poprosze tak : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 oooo ladne ladne hhhhccce wiecej, ale nie koloruj, zrob w stylu ostaniej bitwy, albo dwie wersje, bo teraz ma swietny klimat, szac edit: chociaz nie, pokoloruj pokoloruj tylko ma byc ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 misiek nom postaram sie pomalowac peter jasne ze widzialem film rozumiem ze chodzi ci o ten klimat ...referka z metropolis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 oki na razie podkladowka, spoko spoko ten wrzos sie troche uspokoi na finale ;) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Nonja rzadzisz!! Genialne ujecie... jestes moim nrem jeden na chwile obecna :) Tylko sie nie zepsuj, bo nakopie do d^& :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 postaram sie m@ti ... w sumie niechcialbym miec rumianego siedziska ;) oki kolejny updejcik ,... wyglada jak wielka pomaranczowo fioletowa kupa ale to poczateczek dopiero ... poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 tak sie zastanawiam nad intensywnoscia nieba, jakas opinia chetnie widziana o malowaniu i kolorkach tez poki to takie podkladowe jest poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaleN Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Mi sie zdecydowanie bardziej podoba wersja po lewej stronie. W drugiej wersji,imo, niebo za bardzo przyciaga wzrok. Hmm... generalnie to mi zawsze sie podobaja bardziej pracki o niso nasyconych kolorach ( takie zboczenie :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort1 Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 imo prawy prezentowałby sie lepiej...ale moją opinią i tak nie warto się sugerować... czekam z niecierpliwością na abdejty i życzę powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 alez mieszasz osto chlodne i cieple barwy ... nie wyjdzie czasem za slodki ten obrazek jak na klimat ruiny i opustoszenia? jesli juz mialbym wybrac niebo, to wzialbym wersje bardziej pastelowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryza Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 ech zazdroszcze wprawy :) - chyba zapisze sie na prywatne lekcje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 za intesywnoscią to aj jestem z atym co jest po lewej ale kolorki to jednak nie w moim guscie :) ale tak to bajera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Strasznie przeszkadza faktura w czarnym cieniu w rogu- jest mechaniczna i chwilowo kiepsko siedzi. Reszta trochę w klimacie filmów z technicoloru albo starych reklam coca coli- ładny, stary, amerykański klimat. Fallout ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2004 jep wszyscy ma cie racje (fryza - oprocz ciebie, ale co do lekcji to jestem otwarty na wszelkie propozycje ;))... co do detalu, ta czern jeszcze sie wygasi bo za bardzo wyskakuje...ech to dopiero poczatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2004 oki sobie dopieszczam pierwszy plan na razie jade od dolu no i chyba koncowa wersja bedzie w sepii...wiec ostanie sie monochrom bo z laczeniem kolorow jeszcze jest tragedja ps sory peter nie dalem rady ;) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 nie wymiekaj ninja; jeszcze kupa czasu na pomyslunek i trening; nie musisz przeciez od razu korzystac z szerokiej palety barw; zwlaszcza, ze temat sluzy zawezonej gamie ... ja bym sie jeszcze nie rezygnowal z koloru, daj spokoj z monochromem. yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2004 jeszcze 2 rysunki do zrobienia chyba sie czasowo nie wyrobie ...sie zobaczy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Te szkice odbiegaja od klimatu wersji olowkowej. Moze na razie sprobuj calosc zrobic w czarnobieli a pozniej pokolorowac w podobny sposob jak na zalaczniku. (DruG kiedys dal link do tego tutka, ale nie moge znalezc adresu wiec daje screen). Ew juz teraz uzyj tej metody i znajdz odpowiednie kolory lokalne. A najlepiej nie sluchaj porad i zrob co Ci serce podpowiada ;) Sama sepia to jednak zubozenie pracy. A tak poza tym chyba zapomnialem napisac, ze bardzo mi sie wszystko tu podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 Leander - nakieruj go na odpowiedni kolor ;) Ninja - no to wiesz, ze jak nie wygrasz to dostaniesz kopa z naprawdę sporego size ;) PS. kolor na obrazku prawy-dół idzie w dobrym kierunku :) Tj. taki mangowy, ale może być nieźle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenA Napisano 20 Październik 2004 Share Napisano 20 Październik 2004 jestem w bitwie dosc krotko, wiec wyraze moj komplement do twojego stylu i czekam z zaciekawieniem na czlowieka, bo na razie jest to chyba tylko szkic? (retor. pyt.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 cos chyba ninja imprezuje zamiast malowac :/ dzialaj stary ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 o tym samym tutku pomyślałem (leander)... gdy zobaczyłem pierwsze plamy... moim zdaniem Little-N. nie powinieneś uciekać od kreski... w końcu to Twój żywioł... jakiś komromis... moze... pracka jak na razie The best pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sil Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 mały ninjo cóż za rozmach heh ilośc prac fiu fiu... ; podoba mi się twój styl:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 opierdzielaczu...ruszyl bys cos...i skrobna dalej ;/ piwozlopie paskudny !! cheers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 Byndzie zly jak wroci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sil Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 ja go tu chwale zarozmach i w ogóle, a on piwsko żłopie???podzielił by sie chociaż:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 poczekajcie, jeszcze pokaże pazur...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2004 przeszedlem na ciemna moc i pogryzgalem w cz&b wersja po obrobce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 śliczne, ale celownik paskudny ... duży jakiś, taki mocno czerwony, wygląda jakby zasłaniał rysunek; trza go chyba jakoś wtopić w rysunek bo teraz jest jak doklejony pomysł fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B3n0l Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Powinien mieć cieńsze linie, tak mi się zdaje. A może nałóż na rysunek jakiś filtr czerwony, żeby wyszło jak Terminatorze (ew. dodaj elementy robociego interfejsu...). Ale pomysł fajny, nawet bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2004 taaa moze pomysl fajny ale zatracilem cos co chcialem uchwycic od poczatku to znaczy pewna nostalgie, wspomnienie .... zdjecie moze i wysuwa sie na pierwszy plan i stwarza istote sama w sobie ale jest tu symbolem czegos co minelo, czegos odleglego juz zapomnianego...chcialbym to zdjatko umiescic na stosie innych zdjec ... dopiero po wpatrzeniu sie w zdjecie dostrzegamy ostatniego czlowieka ....byc moze ....co jest ciekawszym zabiegiem jak sadze ps moze i widac nawiazania techniczne i kolorystyczne do poprzedniej bitwy ale coz jakos tak wyszlo..lubie styl retro ;) tu jeszcze umieszcze etapy pracy podczas tuszowania podklad olowek ... na wierzchu kalka - przepraszam za kipskawe zdjatka no ale sa a tu wersja ostatnia poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 kombinuj, kombinuj ... sam się pchasz w szufladkę; jeśli jury nie bedzie miało w pamięci pracy sprzed roku to może znowu zaskoczyć, tym razem jednak oczko wyżej. //tak czy inaczej wygląda very nice (poza tym białym tłem) yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 no zgadzam się do tła, może pomarańcz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 jakis betonik, gruz czy cus moze :-) fajna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 świetnie wygląda ta wersja po prawej u góry,i to chyba właśnie przez te kipskawe zdjątko;)(oświetlenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sil Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2004 dzx chopoki ... narazie zostawiam ta wersje, ale jeszcze pobawie sie z celownikiem, jak starczy mi czasu poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcor Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 w sumie to kto mu zrobil to zdjecie jesli gosc jest ostatnim czlowiekiem na ziemi? tak naprawde to super klimat. szacun dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmx Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 samowyzwalacz?:D praca swietna, ale dla mnie jest (bluznierstwo) malo czytelna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 witam, może też się wtracę... zawsze Ci sie pod koniec wtracam ;) co do zaszufladkowania to bym sie nie bal, przeciwnie... ...a co do "pomysłu" na kadr wg mnie oczywiscie: 1. najbardziej ciekawie (jesli chodzi o klimat) wygląda fotka z 91 postu - chodzi mi o rys po lewej a dokladniej te bliki od lampy blyskowej co sie tam przypadkiem znalazly (eh ten niezawodny samsung;)) 2.pomysl z celownikiem - sugestywny, czytelny, ale zle mi kadruje obrazek - jakby najwazniesza czesc to ten gotny lewy prostokąd, poproboj inne wersje - masz na pewno duzo wolnego czasu to experymentuj ;) 3.pomysl ostatni ze zdjeciem - tez ciekawy, ale dlaczego fotka z tym obrzezem z lat 20 tych poprzedniego wieku? sądząc po budynkach i takich tam to wyglad miasta blizszego nam jesli nie jakiejs wizji przyszlosci, no i dlaczego sepia? - jesli juz to wg mnie dac cos na ksztalt wyblaklych kolorow np jak na starych kolorowych zdjeciach na papierze ORWO czy jakos tak, moze w tonacji jkaiesc ? niebieskiej zoltawej? - chodzi mi o to zeby zdjecie bylo zniszczone, i wygladalo na stare, ale nie ze z pocz. XX w, ale ze zrobione w "naszych" czasach i widziane po np 100 latach (heh zagalopowalem sie)... moze kolorki na zdjeciu bylyby zle z powodu jakichsreakcji chem. po styku zdjecia z wys. temp .?? jkaies wybrzuszenia pomarszczenie? hehe ok tyle blubrow starego marycha ;) aaa, cokolwiek nie zrobisz, nie dawaj tego swojego loga w dolnym prawym narozniku hehe pozdrawiam, miki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 17 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2004 to ostateczna wersja i wiekciejsza http://members.lycos.co.uk/littleninja/71.jpg na reszte nie starczylo czasu co do zdjecia i pytania kto zdjecie oglada czy kto to je zrobil....ech chlopaki kto powiedzial ze wszystko ma byc jak na tacy ...troszke wyobrazni wolnej interpretacyji ;P ...moze to tylko jedyna pozostalosc po bytnosci czlowieka...ostatnia fota destrukcja i samozaglada to tylko jedna z wielu interpretacyji ... alcor ...dzx stary cmx ... ano ja troszke uczytelnilem, bo slusznosc panie miales ;P boba ...co do loga to wystudzilem jak sie najmocniej dalo ;) pozdrowka i zyczona wszystkim tego co najlepsze w bitwie i na swieta buziaki dla wszystkich pod choine :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi