Napisano 31 Styczeń 201411 l TSP 184 STRACH AWARD EDITION: Nagroda to książka "Science FictionArt" Czas malowania: 1,5 h. - Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. - Prace umieszczamy w tym wątku. - Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. - Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. - Czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 07.02.2014 23:59:59 SONDA: 03-06.02.2014 Pozdro
Napisano 1 Luty 201411 l @arlekin miodzio :) @sidre z jakiego filmu jest ten pierwszy gif na samej górze ?
Napisano 2 Luty 201411 l Autor WWWoj, Adek : Dziękuję. Co do filmu to - BEDFELLOWS co ciekawe cały film trwa 2 min 30 sek. - horror krotkometrażowy :D
Napisano 2 Luty 201411 l właściwie to trwa 1 min i 30 sek. później są napisy, takie filmy lubię krótko i na temat ;]
Napisano 5 Luty 201411 l Szczerze nie wiem ile mi to zajęło myślę że 1,5-2h i czy to właściwie w temat trafia heh więc jak zajdzie potrzeba to wykluczcie mnie z sondy ;) Jak zwykle po długiej abstynencji rysikowej zapragnąłem coś namalować na TSP to wrzucam, pozdro.
Napisano 6 Luty 201411 l Autor Z trafieniem w temat nie ma problemu- Twoja interpretacja. Jednak zasadą jest 1,5 h. i wydaje mi się że powinniśmy się jej trzymać - jeśli zmieściłeś się w tym czasie to ok.