Plastique Napisano 12 Luty 2014 Share Napisano 12 Luty 2014 Welkom ewrybody! Ostatnio na zaliczenie przedmiotu przyszło mi zrobić animowaną infografikę. Jak zwykle pomyślałem, że to nudne i postanowiłem że zamiast lektora sobie zarapuję (a co?!). Jako, że nie miałem z rapem wcześniej zbyt wiele wspólnego, wyszło trochę dziwnie. Tyle o muzyce. Wiem, że dla niektórych tutaj i tak będzie ona nie do przełknięcia ;) W założeniach, sama treść miała nieść jakiś walor edukacyjny a jednocześnie operować współczesnymi środkami wyrazu. Animacja w AFX, rysunki w Illustratorze i poskładane w Premierze. Sekwencje na początku i na końcu powstały dosłownie w trzy dni, więc wizualnie są troszkę kulawe :3 [video=youtube;80AIyc8Vx-Q] Lista płac na końcu w lesie. Warto oglądać w 1080. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Luty 2014 Share Napisano 12 Luty 2014 Swietna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 12 Luty 2014 Share Napisano 12 Luty 2014 Gratuluje!:) Kawał wyśmienitej roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 12 Luty 2014 Share Napisano 12 Luty 2014 Fajne wykonanie, podkład również na plus :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 12 Luty 2014 Autor Share Napisano 12 Luty 2014 Wow. Trafiłem na główną! Na prawdę, bardzo mi miło i dziękuję :) :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 12 Luty 2014 Share Napisano 12 Luty 2014 łooooż twoja mać! wyszlo pieknie, i bit, i animacja i nawet flow masz calkiem pro- gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRCuSZ Napisano 12 Luty 2014 Share Napisano 12 Luty 2014 Eleganckie!!! Ale w 2:09 wkradł się błąd - o ile dobrze pamiętam z lekcji typografii to nie ma czegoś takiego jak "Tesktura" tylko "Tekstura" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 12 Luty 2014 Autor Share Napisano 12 Luty 2014 Eleganckie!!! Ale w 2:09 wkradł się błąd - o ile dobrze pamiętam z lekcji typografii to nie ma czegoś takiego jak "Tesktura" tylko "Tekstura" :) Zgadza się, to ewidentny babol i niestety nie jedyny... krótki deadline zrobił swoje. Na szczęście wyartykułowałem to przynajmniej poprawnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRCuSZ Napisano 12 Luty 2014 Share Napisano 12 Luty 2014 Tak czy owak szacun! Jeszcze trochę i dorównasz mistrzowi: http://www.youtube.com/watch?v=XNfxD4vL4F8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 13 Luty 2014 Share Napisano 13 Luty 2014 Swietne. Pomysł przedni i wykonanie zacne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja-CK-aL Napisano 13 Luty 2014 Share Napisano 13 Luty 2014 Mega, totalnie mnie roz... :D Niesamowity projekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Luty 2014 Share Napisano 13 Luty 2014 Ciekawy projekt i fajne wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 13 Luty 2014 Share Napisano 13 Luty 2014 Nie sądziłam że taki temat można opowiedzieć z takim nietypowym podkładem :) Całkiem fajnie wyszło, ale pojawia się niedosyt; chciałoby się posłuchać co było dalej ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 14 Luty 2014 Autor Share Napisano 14 Luty 2014 Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa, bardziej spodziewałbym się pręgierza :D @telthona pierwszy plan zakładał, że dojadę tak do współczesności. Ale gdzieś po drodze, kiedy okazało się że nagranie całego utworu to nie trzy popołudnia ( serio tak myślałem :3 ) okazało się, że muszę ostro ciąć. Dużo fajnych rzeczy wywaliłem - mam tu a myśli ciekawe kroje pism. Trochę mi szkoda ale za to też zbytnio nie przynudzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Luty 2014 Share Napisano 16 Luty 2014 Stary, ale mi głupio, jak coś takiego wcześniej przeoczyłem. Dobre, bardzo dobre. Gratki! Nie wiedziałem, że taki raper z Ciebie konkretny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianS Napisano 18 Luty 2014 Share Napisano 18 Luty 2014 Dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi