Napisano 12 Luty 201411 l Welkom ewrybody! Ostatnio na zaliczenie przedmiotu przyszło mi zrobić animowaną infografikę. Jak zwykle pomyślałem, że to nudne i postanowiłem że zamiast lektora sobie zarapuję (a co?!). Jako, że nie miałem z rapem wcześniej zbyt wiele wspólnego, wyszło trochę dziwnie. Tyle o muzyce. Wiem, że dla niektórych tutaj i tak będzie ona nie do przełknięcia ;) W założeniach, sama treść miała nieść jakiś walor edukacyjny a jednocześnie operować współczesnymi środkami wyrazu. Animacja w AFX, rysunki w Illustratorze i poskładane w Premierze. Sekwencje na początku i na końcu powstały dosłownie w trzy dni, więc wizualnie są troszkę kulawe :3 [video=youtube;80AIyc8Vx-Q] Lista płac na końcu w lesie. Warto oglądać w 1080.
Napisano 12 Luty 201411 l łooooż twoja mać! wyszlo pieknie, i bit, i animacja i nawet flow masz calkiem pro- gratki!
Napisano 12 Luty 201411 l Eleganckie!!! Ale w 2:09 wkradł się błąd - o ile dobrze pamiętam z lekcji typografii to nie ma czegoś takiego jak "Tesktura" tylko "Tekstura" :)
Napisano 12 Luty 201411 l Autor Eleganckie!!! Ale w 2:09 wkradł się błąd - o ile dobrze pamiętam z lekcji typografii to nie ma czegoś takiego jak "Tesktura" tylko "Tekstura" :) Zgadza się, to ewidentny babol i niestety nie jedyny... krótki deadline zrobił swoje. Na szczęście wyartykułowałem to przynajmniej poprawnie ;)
Napisano 12 Luty 201411 l Tak czy owak szacun! Jeszcze trochę i dorównasz mistrzowi: http://www.youtube.com/watch?v=XNfxD4vL4F8
Napisano 13 Luty 201411 l Nie sądziłam że taki temat można opowiedzieć z takim nietypowym podkładem :) Całkiem fajnie wyszło, ale pojawia się niedosyt; chciałoby się posłuchać co było dalej ;) :D
Napisano 14 Luty 201411 l Autor Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa, bardziej spodziewałbym się pręgierza :D @telthona pierwszy plan zakładał, że dojadę tak do współczesności. Ale gdzieś po drodze, kiedy okazało się że nagranie całego utworu to nie trzy popołudnia ( serio tak myślałem :3 ) okazało się, że muszę ostro ciąć. Dużo fajnych rzeczy wywaliłem - mam tu a myśli ciekawe kroje pism. Trochę mi szkoda ale za to też zbytnio nie przynudzam.
Napisano 16 Luty 201411 l Stary, ale mi głupio, jak coś takiego wcześniej przeoczyłem. Dobre, bardzo dobre. Gratki! Nie wiedziałem, że taki raper z Ciebie konkretny. :)