ptaszek Napisano 28 Luty 2014 Napisano 28 Luty 2014 Dobra to tutaj tez sie pochwale :) W przerwie pracy nad scenka, postanowilem zrobic to studio. Jest to moj pierwszy wiekszy projekt w Blenderze, ktorego bardzo, bardzo polubilem. Renderowane w Cycles z 2k sampli. wiecej na Behance Dzieki!
HummFred Napisano 28 Luty 2014 Napisano 28 Luty 2014 Widać wszystkim odebrało mowę:) Ja się już wypowiadałem, że genialne:)
tomerk Napisano 2 Marzec 2014 Napisano 2 Marzec 2014 Świetny model i bardzo dobry rendef. Cóż można napisać więcej ..? Po prostu super praca. Pozdrawiam.
deshu Napisano 3 Marzec 2014 Napisano 3 Marzec 2014 Ładnie, lubie czystość. Tylko ten gradient na cieniu bleh!
ptaszek Napisano 4 Marzec 2014 Autor Napisano 4 Marzec 2014 Dzieki Tomerk :) Deshu .. noo byloby zbyt ciezko bez tego wg mnie.. ale moze troche za mocny faktycznie. OO dzieki za fronta! :))) mile!
Igi Napisano 5 Marzec 2014 Napisano 5 Marzec 2014 Bardzo na plus! Choć ja bym jeszce popracował nad gumami - shader wydaje się być troszkę plastikowy.
ptaszek Napisano 5 Marzec 2014 Autor Napisano 5 Marzec 2014 Hmm masz racje Igi.. przedobrzylem. Ale trudno, obrazek skonczony, na przyszlosc sie przyloze :P
gryzon Napisano 6 Marzec 2014 Napisano 6 Marzec 2014 Bardzo na plus! Choć ja bym jeszcze popracował nad gumami - shader wydaje się być troszkę plastikowy. Piękny model, jest tutaj dużo świetnej roboty. Tak jak kolega napisał wcześniej, też przyczepił bym się do shadingu gum. Ich cieniowanie najbardziej psuje efekt całości. Gratuluję udanej pracy.
MichalNowak Napisano 6 Marzec 2014 Napisano 6 Marzec 2014 Hej, Cholera, super siadło! Mega Ci wyszły chromy/metale i biel, właśnie ta BIEL mi się najbardziej podoba. Masz cały obrazek w "bielach", wszystko widać a zarazem nie masz przepaleń i spłaszczonej szarości, wiele razy z tym walczyłem i jeszcze nie udało mi się tego uzyskać tak jak bym chciał. Nic bym nie zmieniał. Bardzo przyjemna praca. Pozdrawiam Michał
ptaszek Napisano 7 Marzec 2014 Autor Napisano 7 Marzec 2014 Dzieki wielkie chlopaki! :) Ciesze sie ze sie podoba, zwlaszcza ze to pierwszy projekt w blenderze :) pozdrawiam!
Cerebrate Napisano 9 Marzec 2014 Napisano 9 Marzec 2014 lol, ja już się wypowiedziałem na temat tego modelu gdzie indziej :D Mega!
Rekomendowane odpowiedzi