Napisano 5 Marzec 201411 l Cześć, Również my odświeżyliśmy stronę więc serdecznie zapraszam i proszę o opinie. Portfolio zawiera starsze i nowsze prace, staraliśmy się pokazać coś z każdej dziedziny jaką się zajmujemy. http://www.digitalimaginary.pl Pozdrawiam Adrian
Napisano 5 Marzec 201411 l bardzo mało profesjonalnie to wygląda... co do samego logo, to myślę, że skrót ma o wiele większy potencjał... możnaby to ciekawiej zaprojektować. Jeśli chodzi o stronę... to dość słabo wygląda to wycięcie na środku i tło za tym... samo tło robi wrażenie, ale nie tworzy spójnej całości wraz ze stroną. Jest tło.. i na to coś nałożone. Wyraźne odcięcie psuje cały klimat, który zapewnia zdjęcie. Całość raczej sprawia wrażenie jakby była własnością jakiegoś młodego grafika hobbisty... niż profesjonalnego studia...
Napisano 6 Marzec 201411 l no masz racje. Twoje uwagi na pewno trafne, ja bym zaczął krytykować jakby np. litery były za małe albo kontrast męczył stare oczy czy coś mrugało. Tymczasem 'old dude approval seal' ;)
Napisano 8 Marzec 201411 l :) mi się podoba, że witryna buduje swoim wizerunkiem jakąś atmosferę. Napiszę, więc nieco o aspektach, które moim zdaniem, ją psują. Proporcje pomiędzy akronimem (DIS) a pełną nazwą firmy są trochę nietrafione. Spróbowałbym kompozycji poziomej: z lewej DIS a z prawej nazwa w trzech linijkach łącznej wysokości litery S. Dzięki temu zmniejszy się przestrzeń na górze - logo będzie mogło być nieco mniejsze a dodatkowo zmniejszy się przestrzeń pomiędzy logo a menu. (ja zdecydowałem się na takim manewr na mojej stronie www.braverya.pl ) Z oddzieleniem sekcji logicznych w menu jest problem - efektem tego jest wybijający się samodzielny HOME. A może warto zrezygnować z home i dodać linka na logo przenoszącego na stronę główną...? Trochę niefortunnie wybraliście rodzinę czcionek - wygląda bardzo podobnie do standardowych (np. do ariala). Wybierzcie może jakąś inną, bardziej stylową. Z mojej strony mogę polecić Montserrat. Nie ma polskich znaków ale widać, że Wam nie są potrzebne. Uwierzcie - czcionka zmieni odbiór atmosfery całkowicie. W portfolio na liście prac proponuję zrezygnować z całych borderów a zostawić tylko border-bottom, oraz wywalić border pomiędzy grafiką a nazwą realizacji. Tak samo bordery w konkretnej realizacji. Może szczegół ale.. dobra, czepiam się ;) W stopce nie macie komunikatu o ciasteczkach a analytics się używa co :P Edytowane 11 Marzec 201411 l przez polon
Napisano 12 Marzec 201411 l Autor Wielkie dzięki wszystkim za uwagi. Przy następnym updejcie spróbujemy poprawić niektóre mankamenty.