Napisano 7 Luty 20196 l twarzyczki ogladać, wielka przyjemność. Coś jednak oczy jeszcze nie siedzą. Wypchana meduza zrobiła mi dzień ;)
Napisano 8 Luty 20196 l Autor michalo, olaf Dzięki! Z oczami u mnie to tez nie najlepiej XD ale rysowac ciągle lubie; dzięki za czujność;
Napisano 11 Luty 20196 l wynalazcy ostatni klasa. Jak już pracujes nad archetypami wynalazców nie zapomnij o Wernher von Braun'ie - nazista pracujący przy programie apollo :)
Napisano 11 Luty 20196 l Aż miło popatrzeć na twoje prace. o ho - Zapomniałeś o mankietach przy koszuli!
Napisano 12 Luty 20196 l Autor Dzięki ..costam monster w miedzyczasie Edytowane 12 Luty 20196 l przez sicksicksick
Napisano 13 Luty 20196 l Super design - bardzo ciekawa postać do wymodelowania. Zwłaszcza lis i kapelusz. Ekstra zblokowałeś jej głowę. Ciągniesz to dalej w 3d?
Napisano 13 Luty 20196 l Autor Dzięki, Co do Voxel głowy, to nie... wystarczą mi szkice do pełni szczęśćia XD voxel szkic głowaa M1 Voxel sketch 3dc by tomasz.cwik on Sketchfab
Napisano 27 Luty 20196 l Super postać. Jedyna rzecz, która rzuciła mi się w oczy to, że w widoku z tyłu, ręce są tak wycieniowane, że wydają się wychylone w naszą stronę. Albo to wina ostrych krawędzi tego zegarka - przykuwa oko?
Napisano 27 Luty 20196 l Autor thxx, widok z tyłu to szybka wersja widoku z przodu hehe jak zwykle , bo kto lubi rysować orthoshit XD
Napisano 2 Marzec 20196 l Ten ostatni wrzut to storyboard z jakiegoś projektu ? czy tylko praktyka kompozycji?
Napisano 2 Marzec 20196 l Autor praktyka kompozycji, robie to zamiennie ze szkicami w 3dc; które ostatnio wydają sie mi bardziej przydatne niz 2d XD w/e
Napisano 2 Marzec 20196 l kilka dni mnie nie ma i tyle fajnych rzeczy. Te storyboardy zachęcają do dalszego oglądania - dobrze osadzona narracja obrazem.
Napisano 4 Marzec 20196 l wow, masz zamiar dokanczac ktores z tych szkicow? mega fajne ujecia, chetnie bym przeczytal taki komiks!
Napisano 8 Marzec 20196 l Autor dzięki, co do szkiców to poprostu cwicze sobie technike i ustawiam skrypty etc. pod to cuś; cos z ostatnich
Napisano 9 Marzec 20196 l coś mnie uderzyła perspektywa - bardzo nielogiczna - na tej grafice. Przewinąłem w górę i wygląda, że taka maniera. Jeżeli zamierzone spoko, w innym wypadku trochę rozbija scenę na osobne kompozycje.
Napisano 10 Marzec 20196 l Szkice w tej teczce są mega, świetnie oddajesz charakter postaci. Miło popatrzeć, zazdroszczę skilla :3
Napisano 11 Marzec 20196 l Autor badassky, THXX intq49, ok.15-30 minut szkice , zero zdjeć czasami 3d ale za bardzo spowalnia proces, głównie chodzi o szybkie bardziej linearne bazgranie; linią, selekcja i gradientami bo to niezzły czill ;czysty *szop bez foto jaki lubie najbardziej; i ciekawa forma szukania pomysłow kształtów ujęć etc. olaf , staram sie zmiescić w czasie primoo a czy to super siedzi to niewiem.. narazie mnie robi; pobazgram takich ze 100 to ocenie czy bylo warto heheeh
Napisano 11 Marzec 20196 l nie no spoko, jak to są rzeczy robione na czas, to wychodzą świetnie. Ile dajesz sobie na jeden slajd? Edit: ok napisałeś, nie wyłapałem liczby w tłumie liter ;) Czas naprawdę niezły. Edytowane 12 Marzec 20196 l przez olaf
Napisano 24 Marzec 20196 l Autor Dzięki chłopaki. Olaf, z tym 'czasem' to jakos nienajaważniejsze dla mnie , chodzi mi tylko o opracowanie systemu bazgrania co mnie nie zmęczy XD a bedzie wystarczająco spójny i informatywny ... , narazie mnie nie nudzi a to najważniejsze .. chyba. ;zawsze podobały mi sie prace Sparth'a i lingy0 ;
Napisano 6 Sierpień 20195 l Autor czizas, ,niepoznaje m3dply XD gdzie mooj stary najseksowniejszy avatar świataaa ?!!
Napisano 11 Wrzesień 20195 l Autor Dzięki, Przypomniał mi sie Goal3 XD są nowsze, kontynuacje ale nie umywają sie do tej trójeczki [w sumie jedyneczki i dwójeczki też ] wiec taki fanart pierwszy, nieostatni .. Edytowane 16 Wrzesień 20195 l przez sicksicksick