JakkaS Napisano 27 Styczeń 2019 Share Napisano 27 Styczeń 2019 Więcej szkiców, więcej. Bardzo je lubię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CocoJambo Napisano 28 Styczeń 2019 Share Napisano 28 Styczeń 2019 Wilkołaki fajne, ten na samym dole po lewej the besciak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2019 :] ciagle cos sie szkicuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 1 Luty 2019 Autor Share Napisano 1 Luty 2019 stylizoanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 6 Luty 2019 Autor Share Napisano 6 Luty 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 7 Luty 2019 Autor Share Napisano 7 Luty 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 7 Luty 2019 Share Napisano 7 Luty 2019 Ekstra! Wilki podobają mi się szczególnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 7 Luty 2019 Share Napisano 7 Luty 2019 twarzyczki ogladać, wielka przyjemność. Coś jednak oczy jeszcze nie siedzą. Wypchana meduza zrobiła mi dzień ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 8 Luty 2019 Autor Share Napisano 8 Luty 2019 michalo, olaf Dzięki! Z oczami u mnie to tez nie najlepiej XD ale rysowac ciągle lubie; dzięki za czujność; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Luty 2019 Share Napisano 8 Luty 2019 propropro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 11 Luty 2019 Autor Share Napisano 11 Luty 2019 polka dot dzięki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 11 Luty 2019 Share Napisano 11 Luty 2019 wynalazcy ostatni klasa. Jak już pracujes nad archetypami wynalazców nie zapomnij o Wernher von Braun'ie - nazista pracujący przy programie apollo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 11 Luty 2019 Share Napisano 11 Luty 2019 Aż miło popatrzeć na twoje prace. o ho - Zapomniałeś o mankietach przy koszuli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 12 Luty 2019 Autor Share Napisano 12 Luty 2019 (edytowane) Dzięki ..costam monster w miedzyczasie Edytowane 12 Luty 2019 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 12 Luty 2019 Autor Share Napisano 12 Luty 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 13 Luty 2019 Share Napisano 13 Luty 2019 Super design - bardzo ciekawa postać do wymodelowania. Zwłaszcza lis i kapelusz. Ekstra zblokowałeś jej głowę. Ciągniesz to dalej w 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 13 Luty 2019 Autor Share Napisano 13 Luty 2019 Dzięki, Co do Voxel głowy, to nie... wystarczą mi szkice do pełni szczęśćia XD voxel szkic głowaa M1 Voxel sketch 3dc by tomasz.cwik on Sketchfab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 15 Luty 2019 Autor Share Napisano 15 Luty 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 18 Luty 2019 Autor Share Napisano 18 Luty 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Luty 2019 Share Napisano 18 Luty 2019 ciekawe studium. Pozy nieźle oddają spolegliwość lokaja. Niezła robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Luty 2019 Share Napisano 18 Luty 2019 ma coś z Johna Malkovicha. i ta sekwencja, jak celuje w trzeźwego hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 20 Luty 2019 Autor Share Napisano 20 Luty 2019 Dzięki! hehe ;] Johna Malkovicha fakt lubie typa; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 26 Luty 2019 Autor Share Napisano 26 Luty 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 27 Luty 2019 Share Napisano 27 Luty 2019 Super postać. Jedyna rzecz, która rzuciła mi się w oczy to, że w widoku z tyłu, ręce są tak wycieniowane, że wydają się wychylone w naszą stronę. Albo to wina ostrych krawędzi tego zegarka - przykuwa oko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 27 Luty 2019 Autor Share Napisano 27 Luty 2019 thxx, widok z tyłu to szybka wersja widoku z przodu hehe jak zwykle , bo kto lubi rysować orthoshit XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Luty 2019 Autor Share Napisano 28 Luty 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Marzec 2019 Share Napisano 1 Marzec 2019 oczy Crowleya, wszystkie trzy heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 1 Marzec 2019 Autor Share Napisano 1 Marzec 2019 to był Typ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 1 Marzec 2019 Autor Share Napisano 1 Marzec 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 2 Marzec 2019 Share Napisano 2 Marzec 2019 Ten ostatni wrzut to storyboard z jakiegoś projektu ? czy tylko praktyka kompozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 2 Marzec 2019 Autor Share Napisano 2 Marzec 2019 praktyka kompozycji, robie to zamiennie ze szkicami w 3dc; które ostatnio wydają sie mi bardziej przydatne niz 2d XD w/e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Marzec 2019 Share Napisano 2 Marzec 2019 kilka dni mnie nie ma i tyle fajnych rzeczy. Te storyboardy zachęcają do dalszego oglądania - dobrze osadzona narracja obrazem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 4 Marzec 2019 Share Napisano 4 Marzec 2019 wow, masz zamiar dokanczac ktores z tych szkicow? mega fajne ujecia, chetnie bym przeczytal taki komiks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 8 Marzec 2019 Autor Share Napisano 8 Marzec 2019 dzięki, co do szkiców to poprostu cwicze sobie technike i ustawiam skrypty etc. pod to cuś; cos z ostatnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 9 Marzec 2019 Autor Share Napisano 9 Marzec 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Marzec 2019 Share Napisano 9 Marzec 2019 coś mnie uderzyła perspektywa - bardzo nielogiczna - na tej grafice. Przewinąłem w górę i wygląda, że taka maniera. Jeżeli zamierzone spoko, w innym wypadku trochę rozbija scenę na osobne kompozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 10 Marzec 2019 Share Napisano 10 Marzec 2019 Szkice w tej teczce są mega, świetnie oddajesz charakter postaci. Miło popatrzeć, zazdroszczę skilla :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 11 Marzec 2019 Autor Share Napisano 11 Marzec 2019 badassky, THXX intq49, ok.15-30 minut szkice , zero zdjeć czasami 3d ale za bardzo spowalnia proces, głównie chodzi o szybkie bardziej linearne bazgranie; linią, selekcja i gradientami bo to niezzły czill ;czysty *szop bez foto jaki lubie najbardziej; i ciekawa forma szukania pomysłow kształtów ujęć etc. olaf , staram sie zmiescić w czasie primoo a czy to super siedzi to niewiem.. narazie mnie robi; pobazgram takich ze 100 to ocenie czy bylo warto heheeh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 11 Marzec 2019 Share Napisano 11 Marzec 2019 (edytowane) nie no spoko, jak to są rzeczy robione na czas, to wychodzą świetnie. Ile dajesz sobie na jeden slajd? Edit: ok napisałeś, nie wyłapałem liczby w tłumie liter ;) Czas naprawdę niezły. Edytowane 12 Marzec 2019 przez olaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 24 Marzec 2019 Autor Share Napisano 24 Marzec 2019 Dzięki chłopaki. Olaf, z tym 'czasem' to jakos nienajaważniejsze dla mnie , chodzi mi tylko o opracowanie systemu bazgrania co mnie nie zmęczy XD a bedzie wystarczająco spójny i informatywny ... , narazie mnie nie nudzi a to najważniejsze .. chyba. ;zawsze podobały mi sie prace Sparth'a i lingy0 ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 13 Kwiecień 2019 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2019 (edytowane) Edytowane 26 Kwiecień 2019 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 6 Sierpień 2019 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2019 czizas, ,niepoznaje m3dply XD gdzie mooj stary najseksowniejszy avatar świataaa ?!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 12 Sierpień 2019 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2019 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 19 Sierpień 2019 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2019 (edytowane) Edytowane 19 Sierpień 2019 przez sicksicksick 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Sierpień 2019 Share Napisano 21 Sierpień 2019 te ostatnie, super 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 11 Wrzesień 2019 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2019 (edytowane) Dzięki, Przypomniał mi sie Goal3 XD są nowsze, kontynuacje ale nie umywają sie do tej trójeczki [w sumie jedyneczki i dwójeczki też ] wiec taki fanart pierwszy, nieostatni .. Edytowane 16 Wrzesień 2019 przez sicksicksick 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 11 Wrzesień 2019 Share Napisano 11 Wrzesień 2019 Ohhhhhh wow. Wspomnień czar. Świetnei ich "oddałeś" 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Wrzesień 2019 Share Napisano 12 Wrzesień 2019 widzialem gdzies na fejsie, no sliczne to jest 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 21 Październik 2019 Autor Share Napisano 21 Październik 2019 Dzięki ! ;] troche studium facjat 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 22 Październik 2019 Share Napisano 22 Październik 2019 Widać swobodę i lekkość w tych mordkach. Bardzo przyjemne, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi