little-ninja Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 taka mila mala pani z bylego kabaretu "potem" zaproponowala mi juz jakis czas temu zebym zrobil rysunki na strone kabaretowa ale ciezko sie do tego zbieram i musze sie zmobilizowac (a bitwa czeka heh) generlnie pomysl jest prosty, slup informacyjny a za nim beda sie wylaniac postacie to pierwsza z nich w szkicu poz
SansSerif Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 nie wierze. na pewno zerznales od kogos koncept tej postaci. bardzo fajne. ale pewnie do czasu gdy trzeba bedzie zrobic lejaut ;)
dzudzu Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 eeech ninja, jak patrzę na twoje rysunki to mi ręce opadają i odechciewa mi się ćwiczyć rysowania/malowania i reszty tych bzdetów; wiem, że talent to tylko 5%, ale skąd ty paskudo bierzesz te wszystkie pomysły? jegomość z cygarem b. sympatyczny.
Arnet Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 jak ma to byc kabaretowy rys, to nasącz całosc spora dawka karykatury :D a grubasek z fajura.. narazie fajny.. zobaczymy dalej czy sie wkomponuje w calosc.
little-ninja Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Napisano 10 Wrzesień 2004 szeryf - twoj konec bliski hehe peter - ty tez pretendujesz na 2 miejsce na czarnej liscie ;) leander - kabaret potem swietnym kabaretem byl :/ niestety ... teraz resztki sa w "hrabi" dzudzu - siedzac nad warta, popijajac n-tego tymbarka i patrzac w scieki to jest historia tej postaci :) arnet - jep tak zrobie mch -nie podlizuj sie ;D poz
mCh Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 nindzia, a zwróć uwagę, że ja tylko o technice wspomniałem... bo rys jest tragiczny oczywiście, tylko się wykonaniem ratuje. wygląda jakby był ołówkiem rysowany, po prostu żenada. teraz dobrze? tak, lubię skrajności.
mCh Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 no naturalnie, jakieś różnobarwne na pewno te kolory będą...
little-ninja Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 hehehe kocham was chlopaki z calego serca ... choc to B&W ma byc to chyba dla was pokoloruje ;D
mCh Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 a teraz chodź, pomaluj mi rys... na czarno i na czerwono! nindzia, nie koloruj i tak nie zrobisz tego, bo jesteś leniem. ciebie powinno sie zamknąć w piwnicy, przywiązać do krzesła, dać kartkę i zestaw ołówków derwenta i biczem łajać za brak szkiców. talent to 5%, reszta to niewolnictwo. mam lepsze kredki niż ty.
little-ninja Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 wybaczcie ze rys nie jest tak dopracowany jak poprzedni ale jestem leniem i bylem przywiazany do krzesla, a mch bil mnie pejczem(dobry jest w te klocki;) wiec ciezko bylo hehe ps. nie trzeba mnie zamykac w piwnicy sam juz to dawno zrobilem :) poz
little-ninja Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 ten jest jeszcze bardziej skopany anatomicznie i poleci do poprawy ale jest heh peter ... teraz ja nie rozumiem hehe
buczer Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 temu na twarz cos wskoczyło. niedobry cien
little-ninja Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 eee tam zgrywasz sie hehe poz ps no cien do poprawy alw moj zleceniodawca cos nie czuje chyba klimatu hehe, wiec nie wiem jak z reszta
buczer Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 ja tez nie czuje klimatu. mozesz wyjasnic na czym polega pomysł i jaki jest zwiazek z kabaretem?
SansSerif Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 czy "stronka kabaretowa" to strona internetowa kabaretu? ;) a tak zupelnie powaznie to pierwszy najciekawszy, koncepcyjnie i rysunkowo choc i tak w niskiej rozdzialce nie bedzie widac niuansow kreski. potraktujesz to tuszem?
buczer Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 ale sie czepiasz...sajty i leje (to brzydkie słowa)
little-ninja Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 szeryf-wlasciwie to chyba chodzi o strone zbiorcza z odsylaczami do wszystkich kabaretow...a tusz bedzie obowiazkowo i co do pierwszego tez mi sie najbardziej podoba, to warta ma taki wplyw heh peter - co ja mam powiedziec, jak nie czujesz to cokolwiek powiem nie bedzie mialo wplywu zebys zmienil zdanie ;/ moj koncepcik jeszcze nie zaakceptowany ale ja tak to sobie widzialem
buczer Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 peter - co ja mam powiedziec, jak nie czujesz to cokolwiek powiem nie bedzie mialo wplywu zebys zmienil zdanie ;/ jeju tylko pytałem....a poza tym dosc czesto zmieniam zdanie...wystarczyło wyjasnic... :/
little-ninja Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 heh oki na przyszlosc bede bardziej wrazliwy ;D...
buczer Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 ten koncepcik....za duzo piwa wypiłes nad ta rzeka ; ) słupek sie pszekrzywił
mCh Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 peterm*** ma rację. za dużo pijesz, te literki sa jakby nie twoje. nie sciemniaj, ze tak piszesz, lata rysowania komiksow robia swoje, nawet na takim beztalenciu jak ty :PPP i tak cię lubię.
little-ninja Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 peter ty kpiarzu jeden-teraz to rysowalem... warty jeszcze sie w piwnicy nie dorobilem heh a poza tym na tymbarkach jade moze to ich wina ;) mch-co do pisma to nie wiem kto puscil ci najwiekszy kit pod sloncem ze jak ktos rysuje to i pismo ma ladne i kolko umie idealne narysowac od lapy...ech moje pismo moje...hmm a z tym lubieniem to musisz ustalic jedna wersje ;D poz aaa bylbym zapomnial updejcik nastepna postac tranzwestyta czy babcia jak kto chce
mCh Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 jejku, ale super :) mój stosunek do ciebie przybiera postać sinusoidy, w której oś x to czas a y to stopień lubienia. gdy y>0, lubię cię, gdy y
Salvator Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 ten wątek trzeba chyba przenieść do wolnych dyskusji i nadać mu tytu "czy lubisz małego nindże i dlaczego nie?". Fajne rysuneczki. Mam nadzieję, że pociągniesz to potem jaką bardziej zdeterminowaną kreską, bo narazieeee....
misiekhc Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 fajne te postacie, pierwsza dalej najbardziej mnie sie podoba, a ta ostatnia to nie jest czasem ktos z kabaretu lowcy.b?:) tylko dziwnie wyglada to polaczone w calosc tak.. ...dziwnie :D
little-ninja Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 salvator w moich watkach mozna mowic o wszystkim co na jezyk przyjdzie ;], pociagne pociagne heh misiekhc - ano dziwnie bo to sam koncept jeszcze nie bylo scalania ;](co do pierwszego kolesia to chyba go poki co nie przeskocze)...lowcy b -heh(wszystko rysuje kompletnie z glowy - jedyna referka jaka mam to zlepek fotek w mojej glowie - wiec kto wie ;)) poz
little-ninja Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 dokladnie hehe ... cholera mch miales tego nie mowic ...
mCh Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 JESTEŚ ZDEMASKOWANY, szarlatanie! Możesz wyjść. lol :D
SansSerif Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 taka moja mala rada. postacie daj wieksze bo szkoda fajnych rysunkow. sam slup ogloszeniowy mozesz narysowac ale teksty moze juz zostaw textowe. ktos zrobi do tego maly cms i tresc strony bedzie miala twoje ladne tlo. no chyba ze zalozenie jest tak archaiczne ze front page masz piekny a dalej przechodzisz do chlamu robionego przez pania jole w wordzie. dawalam ci na privie linka do strony z fajnymi dirty fontami, poogladaj sobie portfolio tego kolesia.
little-ninja Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 heh szeryf te fonty na rysunku byly tylko dla mnie zebym mial tyle pol ile potrzeba, to jest wersja szkicowa i tez nie mialem zamiaru tego wpisywac recznie ale jakbym musial to wierz mi postaralbym sie bardziej ;) co do samych rysunkow tak sobie mysle ze mozna byloby je wykorzystac na stronie wlasciwej tzn na wejsciowce ten slup z tymi babolami wystajacymi a po otwarciu np niusow ten chloptas w powiekszeniu dzx za sensowna wypowiedz ...w koncu ;)
Mkaszpir Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 Chłopiec od niusów przypomina jak nic Radziwiłowicza z "Człowieka z żelaza", tu dzież innego materiału :D
leander Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 Doskonaly material na www bedzie jak dla mnie! Takie ilustracje tylko brac garsciami :) Tez bym to widzial na slupie a potem na podstronach kazda postac w powiekszeniu. Tylko trzeba bedzie stylistyke obmyslic, wrzucam moje szybkie proby wektorowe, moze sie czyms zainspirujesz, lub bedziesz wiedzial w ktorym kierunku nie isc. fontem z serduszkami sie nie inspiruj ;)
dzudzu Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 prwada leander, styl ninji pod wektorki jest git; zadzdroszcze; chyba malo takich ludzi w branzy - w razie czego na chleb (albo na bronxy ) zarobisz, bez problemu.
little-ninja Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 hehe super leander ...ale to za slodkie chyba ci wyszlo ;) jakby co wykorzystam cie moze w tandemie damy rade ...poki co stylistyka ma byc na B&W ... tak czy siak wnosisz powiew swierzosci do mojego watku dzx dzudzu - jesli mowisz o mnie to aktualnie nie smierdze groszem i jak tak dalej po/ujdzie zdechne w rynsztoku a ekipe bezdomnych juz znam ;D mkaszpir - hehe rzeczywiscie poz
misiekhc Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 uwielbiam pania od kontaktow, przebila pierwszego pana, szac a te rozowe wektorki, z czcionka slodka wygladaja jak papeteria na walentynki :D
little-ninja Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 hehe misiekhc ty facecie jeden, dac tylko pol naga paniene a juz przebija grubasa no wiesz ;)
misiekhc Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 ninja przeciez wiesz, ze to ze wzgledu na jej hmm ...telefon ;)
asfalton Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 widac ze sie nie opier.. warsztat, tylko pogratulowac elstycznosci kreowania komiksowych form... :)
buczer Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 niedobry cien na nodze. duzo jeszcze tego bedzie ? ; ) dla jednych to elasycznosc kreowania a dla innych sztampa : P
biglebowsky Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 E, no z ta sztampa to przesada, chcialbym czesciej taka sztampe na max3dpl widywac. Rysuneczki fajne, mi sie bardziej podobaja od wersji wektorowych w ktorych traca klimat a nawet od Twoich tuszy.
buczer Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 ale ja tylko mowie ze to dla autora pewnie jak małe pierdniecie. tez jestem za taka sztampa na max3dpl
asfalton Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 chodzi mi o to ze jest to pewien poziom, mimo ze nie przepadam za maniera...
Rekomendowane odpowiedzi