Napisano 10 Wrzesień 200420 l taka mila mala pani z bylego kabaretu "potem" zaproponowala mi juz jakis czas temu zebym zrobil rysunki na strone kabaretowa ale ciezko sie do tego zbieram i musze sie zmobilizowac (a bitwa czeka heh) generlnie pomysl jest prosty, slup informacyjny a za nim beda sie wylaniac postacie to pierwsza z nich w szkicu poz
Napisano 10 Wrzesień 200420 l nie wierze. na pewno zerznales od kogos koncept tej postaci. bardzo fajne. ale pewnie do czasu gdy trzeba bedzie zrobic lejaut ;)
Napisano 10 Wrzesień 200420 l eeech ninja, jak patrzę na twoje rysunki to mi ręce opadają i odechciewa mi się ćwiczyć rysowania/malowania i reszty tych bzdetów; wiem, że talent to tylko 5%, ale skąd ty paskudo bierzesz te wszystkie pomysły? jegomość z cygarem b. sympatyczny.
Napisano 10 Wrzesień 200420 l jak ma to byc kabaretowy rys, to nasącz całosc spora dawka karykatury :D a grubasek z fajura.. narazie fajny.. zobaczymy dalej czy sie wkomponuje w calosc.
Napisano 10 Wrzesień 200420 l Autor szeryf - twoj konec bliski hehe peter - ty tez pretendujesz na 2 miejsce na czarnej liscie ;) leander - kabaret potem swietnym kabaretem byl :/ niestety ... teraz resztki sa w "hrabi" dzudzu - siedzac nad warta, popijajac n-tego tymbarka i patrzac w scieki to jest historia tej postaci :) arnet - jep tak zrobie mch -nie podlizuj sie ;D poz
Napisano 11 Wrzesień 200420 l nindzia, a zwróć uwagę, że ja tylko o technice wspomniałem... bo rys jest tragiczny oczywiście, tylko się wykonaniem ratuje. wygląda jakby był ołówkiem rysowany, po prostu żenada. teraz dobrze? tak, lubię skrajności.
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Autor hehehe kocham was chlopaki z calego serca ... choc to B&W ma byc to chyba dla was pokoloruje ;D
Napisano 11 Wrzesień 200420 l a teraz chodź, pomaluj mi rys... na czarno i na czerwono! nindzia, nie koloruj i tak nie zrobisz tego, bo jesteś leniem. ciebie powinno sie zamknąć w piwnicy, przywiązać do krzesła, dać kartkę i zestaw ołówków derwenta i biczem łajać za brak szkiców. talent to 5%, reszta to niewolnictwo. mam lepsze kredki niż ty.
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Autor wybaczcie ze rys nie jest tak dopracowany jak poprzedni ale jestem leniem i bylem przywiazany do krzesla, a mch bil mnie pejczem(dobry jest w te klocki;) wiec ciezko bylo hehe ps. nie trzeba mnie zamykac w piwnicy sam juz to dawno zrobilem :) poz
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Autor ten jest jeszcze bardziej skopany anatomicznie i poleci do poprawy ale jest heh peter ... teraz ja nie rozumiem hehe
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Autor eee tam zgrywasz sie hehe poz ps no cien do poprawy alw moj zleceniodawca cos nie czuje chyba klimatu hehe, wiec nie wiem jak z reszta
Napisano 11 Wrzesień 200420 l ja tez nie czuje klimatu. mozesz wyjasnic na czym polega pomysł i jaki jest zwiazek z kabaretem?
Napisano 11 Wrzesień 200420 l czy "stronka kabaretowa" to strona internetowa kabaretu? ;) a tak zupelnie powaznie to pierwszy najciekawszy, koncepcyjnie i rysunkowo choc i tak w niskiej rozdzialce nie bedzie widac niuansow kreski. potraktujesz to tuszem?
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Autor szeryf-wlasciwie to chyba chodzi o strone zbiorcza z odsylaczami do wszystkich kabaretow...a tusz bedzie obowiazkowo i co do pierwszego tez mi sie najbardziej podoba, to warta ma taki wplyw heh peter - co ja mam powiedziec, jak nie czujesz to cokolwiek powiem nie bedzie mialo wplywu zebys zmienil zdanie ;/ moj koncepcik jeszcze nie zaakceptowany ale ja tak to sobie widzialem
Napisano 11 Wrzesień 200420 l peter - co ja mam powiedziec, jak nie czujesz to cokolwiek powiem nie bedzie mialo wplywu zebys zmienil zdanie ;/ jeju tylko pytałem....a poza tym dosc czesto zmieniam zdanie...wystarczyło wyjasnic... :/
Napisano 11 Wrzesień 200420 l ten koncepcik....za duzo piwa wypiłes nad ta rzeka ; ) słupek sie pszekrzywił
Napisano 11 Wrzesień 200420 l peterm*** ma rację. za dużo pijesz, te literki sa jakby nie twoje. nie sciemniaj, ze tak piszesz, lata rysowania komiksow robia swoje, nawet na takim beztalenciu jak ty :PPP i tak cię lubię.
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Autor peter ty kpiarzu jeden-teraz to rysowalem... warty jeszcze sie w piwnicy nie dorobilem heh a poza tym na tymbarkach jade moze to ich wina ;) mch-co do pisma to nie wiem kto puscil ci najwiekszy kit pod sloncem ze jak ktos rysuje to i pismo ma ladne i kolko umie idealne narysowac od lapy...ech moje pismo moje...hmm a z tym lubieniem to musisz ustalic jedna wersje ;D poz aaa bylbym zapomnial updejcik nastepna postac tranzwestyta czy babcia jak kto chce
Napisano 12 Wrzesień 200420 l jejku, ale super :) mój stosunek do ciebie przybiera postać sinusoidy, w której oś x to czas a y to stopień lubienia. gdy y>0, lubię cię, gdy y
Napisano 12 Wrzesień 200420 l ten wątek trzeba chyba przenieść do wolnych dyskusji i nadać mu tytu "czy lubisz małego nindże i dlaczego nie?". Fajne rysuneczki. Mam nadzieję, że pociągniesz to potem jaką bardziej zdeterminowaną kreską, bo narazieeee....
Napisano 12 Wrzesień 200420 l fajne te postacie, pierwsza dalej najbardziej mnie sie podoba, a ta ostatnia to nie jest czasem ktos z kabaretu lowcy.b?:) tylko dziwnie wyglada to polaczone w calosc tak.. ...dziwnie :D
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Autor salvator w moich watkach mozna mowic o wszystkim co na jezyk przyjdzie ;], pociagne pociagne heh misiekhc - ano dziwnie bo to sam koncept jeszcze nie bylo scalania ;](co do pierwszego kolesia to chyba go poki co nie przeskocze)...lowcy b -heh(wszystko rysuje kompletnie z glowy - jedyna referka jaka mam to zlepek fotek w mojej glowie - wiec kto wie ;)) poz
Napisano 12 Wrzesień 200420 l taka moja mala rada. postacie daj wieksze bo szkoda fajnych rysunkow. sam slup ogloszeniowy mozesz narysowac ale teksty moze juz zostaw textowe. ktos zrobi do tego maly cms i tresc strony bedzie miala twoje ladne tlo. no chyba ze zalozenie jest tak archaiczne ze front page masz piekny a dalej przechodzisz do chlamu robionego przez pania jole w wordzie. dawalam ci na privie linka do strony z fajnymi dirty fontami, poogladaj sobie portfolio tego kolesia.
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Autor heh szeryf te fonty na rysunku byly tylko dla mnie zebym mial tyle pol ile potrzeba, to jest wersja szkicowa i tez nie mialem zamiaru tego wpisywac recznie ale jakbym musial to wierz mi postaralbym sie bardziej ;) co do samych rysunkow tak sobie mysle ze mozna byloby je wykorzystac na stronie wlasciwej tzn na wejsciowce ten slup z tymi babolami wystajacymi a po otwarciu np niusow ten chloptas w powiekszeniu dzx za sensowna wypowiedz ...w koncu ;)
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Chłopiec od niusów przypomina jak nic Radziwiłowicza z "Człowieka z żelaza", tu dzież innego materiału :D
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Doskonaly material na www bedzie jak dla mnie! Takie ilustracje tylko brac garsciami :) Tez bym to widzial na slupie a potem na podstronach kazda postac w powiekszeniu. Tylko trzeba bedzie stylistyke obmyslic, wrzucam moje szybkie proby wektorowe, moze sie czyms zainspirujesz, lub bedziesz wiedzial w ktorym kierunku nie isc. fontem z serduszkami sie nie inspiruj ;)
Napisano 12 Wrzesień 200420 l prwada leander, styl ninji pod wektorki jest git; zadzdroszcze; chyba malo takich ludzi w branzy - w razie czego na chleb (albo na bronxy ) zarobisz, bez problemu.
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Autor hehe super leander ...ale to za slodkie chyba ci wyszlo ;) jakby co wykorzystam cie moze w tandemie damy rade ...poki co stylistyka ma byc na B&W ... tak czy siak wnosisz powiew swierzosci do mojego watku dzx dzudzu - jesli mowisz o mnie to aktualnie nie smierdze groszem i jak tak dalej po/ujdzie zdechne w rynsztoku a ekipe bezdomnych juz znam ;D mkaszpir - hehe rzeczywiscie poz
Napisano 12 Wrzesień 200420 l uwielbiam pania od kontaktow, przebila pierwszego pana, szac a te rozowe wektorki, z czcionka slodka wygladaja jak papeteria na walentynki :D
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Autor hehe misiekhc ty facecie jeden, dac tylko pol naga paniene a juz przebija grubasa no wiesz ;)
Napisano 13 Wrzesień 200420 l widac ze sie nie opier.. warsztat, tylko pogratulowac elstycznosci kreowania komiksowych form... :)
Napisano 13 Wrzesień 200420 l niedobry cien na nodze. duzo jeszcze tego bedzie ? ; ) dla jednych to elasycznosc kreowania a dla innych sztampa : P
Napisano 13 Wrzesień 200420 l E, no z ta sztampa to przesada, chcialbym czesciej taka sztampe na max3dpl widywac. Rysuneczki fajne, mi sie bardziej podobaja od wersji wektorowych w ktorych traca klimat a nawet od Twoich tuszy.
Napisano 13 Wrzesień 200420 l ale ja tylko mowie ze to dla autora pewnie jak małe pierdniecie. tez jestem za taka sztampa na max3dpl
Napisano 13 Wrzesień 200420 l chodzi mi o to ze jest to pewien poziom, mimo ze nie przepadam za maniera...