Napisano 19 Marzec 201411 l Mała prezentacja next-genowego silnika, na którym będzie bazować dziecko Ubisoftu Tom Clancy's The Divison.
Napisano 20 Marzec 201411 l Przepiękne, a na samą grę czekam... Internet nie śpi: http://i.minus.com/i3S633moO9WEB.gif
Napisano 20 Marzec 201411 l taka jakość, tyle pracy... a tym czasem na innym forum (dla indie dev): Well now I point out that tasselfoot and I have passed the $400/day mark on appstore jigsaws, and we're growing so fast we've started hiring. If this year goes great we'll do over a million in revenue, if it's just OK we'll only do several hundred thousand. puzzle działają tak, że wymieniasz grafiki i kompilujesz nową appkę i wrzucasz.
Napisano 20 Marzec 201411 l ja zbieralem musk ze sciany po tym filmiku, jesli nie okaze sie ze to kolejny fejk jak przy watchdogs, sciemnianej jakosci to bedzie rewolucja w grafice.....
Napisano 20 Marzec 201411 l ja zbieralem musk ze sciany po tym filmiku, jesli nie okaze sie ze to kolejny fejk jak przy watchdogs, sciemnianej jakosci to bedzie rewolucja w grafice..... Wprowadzanie w błąd ludzi przez dziennikarzy, portale. Ten SZOK graficzny przy W_D miał miejsce w 2012 r. - przed premierą Next-genów i gra była odpalana na high endowym PC. Nigdy Ubi nie powiedziało, że gra będzie tak wyglądać na konsolach. Oficjalny reveal wersji na next-geny to 2013 r (chyba E3), gra jest zbliżona do tej jakości. Na PC podobno jest różnica i mówi się, że jest "stunning"... A jak będzie serio to zobaczymy po premierze ;) Też czuję rewolucję, ale uwierzę jak sam zagram.
Napisano 20 Marzec 201411 l ja tam sobie poczekam az zobacze na swoim komputerze te cuda...za duzo w zyciu sciem widzialem...
Napisano 22 Marzec 201411 l cry engine? Nie widziałem takiego lasu w żadnej grze, zrobionej przez cryengine jak tutaj mamy.
Napisano 22 Marzec 201411 l cry engine? Nie widziałem takiego lasu w żadnej grze, zrobionej przez cryengine jak tutaj mamy. Czyżby??? A demo Unreala myslisz, ze taka jakość bedzie w grach? Na jakim kompie? Quadro Titan? Tutaj masz filmik z cryengine 3, chodzi realtime:
Napisano 22 Marzec 201411 l na tym demie cyengine troche kolorowo, bardziej bajkowo po prostu, jakosci nie widac w szczegółach.