Napisano 1 Maj 201410 l Witam ! Jestem nowy na tym forum, zaczynam przygode z 3ds max, mam pytanie wiem że przy przesuwaniu obiektów, powinny pojawić mi się 3 osie x,y,z. Z poczatku mi sie wyswiatlały, ale w pewnym momencie cos mi nie wyszlo zdenerwowalem sie i klikalem wszystko na klawiaturze, w rezultacie osie sie nie pojawiają, domyślam się ze jest jakiś skrót klawiszowy który je wyłącza, Czy ktoś da mi jakąs rade ?
Napisano 1 Maj 201410 l Mam pomysł na kolejny super ficzer do nowych maxów, napis "press "x" to hide/show transformation axis" na spalsh screenie. To to chyba najczęstszy problem wśród nowych użytkowników.
Napisano 1 Maj 201410 l działam na systemnie OSx jesli to coś zmienia.. Wersja 3dMax pod system OSx nigdy nie zostala stworzona wiec musisz sie upewnic czy oby napewno uzywasz osx i 3dmax
Napisano 1 Maj 201410 l Wersja 3dMax pod system OSx nigdy nie zostala stworzona wiec musisz sie upewnic czy oby napewno uzywasz osx i 3dmax Oj nie ostatnio wydali chyba
Napisano 1 Maj 201410 l W nowym maxie nie jest to juz "X" lecz Ctrl+Shit+X. Powinno zadzialac, a nastepny razem raze nie wciskac klawiszy na pale ;)
Napisano 1 Maj 201410 l http://www.autodesk.pl/products/autodesk-3ds-max/free-trial no raczej nie ma jak widzę na OSX Maxa? Wrzuć screena programu?
Napisano 1 Maj 201410 l Autor Ok zadziałało, Lagomir, siedzę na bootcampie z mac OS Dziekuje za pomoc
Napisano 1 Maj 201410 l Ok zadziałało, Lagomir, siedzę na bootcampie z mac OS Dziekuje za pomoc czyli na windowsie, czyli skroty klawiszowe sa takie same jak na normalnym pc (klawiatura moze byc inna)
Napisano 1 Maj 201410 l Mayka to od 2008 conajmniej jest na OSX. Modo w zeszłym roku wyszło ale nie wiem czy na Maca czy na Linuxa