adek Napisano 9 Maj 2014 Napisano 9 Maj 2014 Rok 2150. Istnieje wiele rodzajów kosmitów w całym kosmosie. Johny to międzygalaktyczny kurier, który podróżuje pomiędzy planetami i dostarcza przesyłki. Zabawna animacja wykonana przez AlfredImageworks z Korei Południowej. Pełna treść: Animacja: JohnnyExpress
plasti Napisano 9 Maj 2014 Napisano 9 Maj 2014 fajne :D:D przy zoomout'cie od planety hopek lewituje, tj idzie po prostej a nie po krzywiznie sfery :)
Sunedge Napisano 9 Maj 2014 Napisano 9 Maj 2014 Bardzo mi sie podobalo, obejrzalem do końca :) Z minusów - najlepszym dostawcą jest Fry -.-
dSoul Napisano 10 Maj 2014 Napisano 10 Maj 2014 Super animka(!), ale mam nadzieje, ze nasza planete nie odwiedzi taki kurier :)
jacekszy0 Napisano 10 Maj 2014 Napisano 10 Maj 2014 Genialne :) humor w niej najlepszy jaki widziałem ostatnio. Zwłaszcza zakończenie.
MaRCuSZ Napisano 11 Maj 2014 Napisano 11 Maj 2014 Prawdę mówiąc podoba mi się to bardziej od tych wszystkich ambitnych animacji z supinfocom itd które się tu czasami pojawiają razem wziętych ☺ rewelacja!
WWWoj Napisano 11 Maj 2014 Napisano 11 Maj 2014 MaRCuSZ : Ta.. oby więcej takich nieambitnych animacji ;)
mallow Napisano 14 Maj 2014 Napisano 14 Maj 2014 Świetne. Tylko co w tej paczce było? Liczę na jakiś sequel :)
Rekomendowane odpowiedzi