beny Napisano 27 Maj 2014 Share Napisano 27 Maj 2014 Czyżby Ghost in the shell doczekał się ekranizacji?? Fan film z udziałem polskich grafików wygląda bardzo obiecująco! http://www.gits2501.com/#credit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Maj 2014 Share Napisano 27 Maj 2014 ehh, puszcze sobie oryginalnego w tło. Czekam na finał. W sumie mogli zilustrować inny epizod, bo po kadrze zgaduje, ze to ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 27 Maj 2014 Share Napisano 27 Maj 2014 grats jaras, grats juice, czekamy na więcej. btw - fajne postery! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 28 Maj 2014 Autor Share Napisano 28 Maj 2014 ehh, puszcze sobie oryginalnego w tło. Czekam na finał. W sumie mogli zilustrować inny epizod, bo po kadrze zgaduje, ze to ten sam. Dlaczego "czekam na finał"? To się dzieje teraz. Weź w tym udział - dla każdego roboty przy tym starczy wydaje mi się :) Ja chętnie podejmę się kilku ujęć jak tylko opadnie mi ciśnienie projektowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profeska Napisano 28 Maj 2014 Share Napisano 28 Maj 2014 Juice Gratulacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 28 Maj 2014 Share Napisano 28 Maj 2014 (edytowane) To się dzieje teraz. Weź w tym udział - dla każdego roboty przy tym starczy wydaje mi się :) . ale że jak to? można wziąć w tym udział? edit: oki :D trochę wolno myślę dzisiaj...ale już wysłałam "zgłoszenie" :) Edytowane 28 Maj 2014 przez Selena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 2 Czerwiec 2014 Share Napisano 2 Czerwiec 2014 Coś pięknego to będzie. Czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi