Napisano 7 Czerwiec 201410 l najpierw obejrzałem ciągiem 2 razy z rzędu, potem co chwile robiłem stop klatkę, żeby się przyglądać szczegółom. Re we la cja! i ta muzyka w tle :)
Napisano 7 Czerwiec 201410 l tr3buh - gdzieś na IGN pisali, że 780 GTX i śmiga w 1080p 35-45 fps. Ile w tym prawdy - nie mam pojęcia :) Obejrzałem już chyba ponad 10 razy, podobno kolekcjonerki już nie ma w PL :D
Napisano 7 Czerwiec 201410 l W dwa dni po wypuszczeniu trailera (i ogłoszeniu daty premiery) kapitalizacja spółki skoczyła o 142mln. zł. Szykujecie coś jeszcze? W sumie nic dziwnego, że trudno od was wydębić jakieś aktualne work in progress.
Napisano 7 Czerwiec 201410 l Szykują gameplay: http://www.ppe.pl/upload/editor/images/1400705900-tw3-e3-2014.jpg Kupujesz akcje, narwik? :)
Napisano 7 Czerwiec 201410 l więc każdy przeciek w tym wątku można traktować jako 'insider trading' :)
Napisano 7 Czerwiec 201410 l Uhm, ten ziomek właśnie co siedzi na tronie. Marketingowo błyskotliwe posunięcie. Oglądam to po raz piąty, i tutaj po prostu wszystko jest błyskotliwe. Nawet mogę sobie odpuścić marudzenie na Księżyc low poly z widocznymi krawędziami trójkątów : ) Geralt z pyska genialny. Jako psychofan jestem usatysfakcjonowany. Edytowane 7 Czerwiec 201410 l przez narwik
Napisano 8 Czerwiec 201410 l Jeden z głosów znów podkłada ten ziomek z Gry o Tron? Charles Dance aka Tywin Lannister ;]
Napisano 9 Czerwiec 201410 l Autor Reanimator - mozesz powiedziec kto z naszego forum brał udział ? Hmm... aktywnie ja, Blooddragon, Klicor chyba cos robil, Soda pewnie tez i mnostwo osob, ktorych nickow na max3d nie znam ;) To sa rzeczy z gry, wiec posrednio cala firma pracowala nad trailerem;)
Napisano 9 Czerwiec 201410 l Ja na przykład nic przy trailerze nie robiłem, a jest w tym trailerze sporo zaprojektowanych przeze mnie rzeczy ;).
Napisano 9 Czerwiec 201410 l Supa! Już w grafiku i budżecie miejsce jest. Widzę, że edycji kolekcjonerskiej już nie ma, a zależało mi głównie na artbooku. Może dałoby radę przygotować taką mini wersję kolekcjonerską, bez naklejeczek, medalików i figurek, a jedynie z artbookiem i kilkoma ładnie wydrukowanymi artami? Chętnie bym nabył :D
Napisano 16 Czerwiec 201410 l ok ktos to wrzucił bo chciałem dorzucić za pamięci. Arcydzieło. Głownie skala. Takie smaczki jak belki na błocie, by dało się chodzić - super smaczki, widac ze lekcje odrobione.
Napisano 16 Czerwiec 201410 l slaba jakość tego filmiku, czerwoni mogliby wrzucić ten sam gameplay w Novigradzie ale w jakosci HD bylbym wniebowziety
Napisano 22 Czerwiec 201410 l mam nadzieje ze to co sie wydarzylo dzisiaj nie wplynie na sprzedaz gry