Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

najpierw obejrzałem ciągiem 2 razy z rzędu, potem co chwile robiłem stop klatkę, żeby się przyglądać szczegółom. Re we la cja!

i ta muzyka w tle :)

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 13,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tak ze trzy razy pod rzad obejrzalem. Przecudowny! Tyle boskiej akcji, tyle cudnych designow, tyle dobra! Tylko nie mowicie ze ta czorna w jednym ujeciu to Yennefer jest... Siakas taka malo wyrazis

Napisano

tr3buh - gdzieś na IGN pisali, że 780 GTX i śmiga w 1080p 35-45 fps. Ile w tym prawdy - nie mam pojęcia :)

Obejrzałem już chyba ponad 10 razy, podobno kolekcjonerki już nie ma w PL :D

Napisano

W dwa dni po wypuszczeniu trailera (i ogłoszeniu daty premiery) kapitalizacja spółki skoczyła o 142mln. zł. Szykujecie coś jeszcze? W sumie nic dziwnego, że trudno od was wydębić jakieś aktualne work in progress.

Napisano

więc każdy przeciek w tym wątku można traktować jako 'insider trading' :)

Napisano

Uhm, ten ziomek właśnie co siedzi na tronie. Marketingowo błyskotliwe posunięcie.

Oglądam to po raz piąty, i tutaj po prostu wszystko jest błyskotliwe. Nawet mogę sobie odpuścić marudzenie na Księżyc low poly z widocznymi krawędziami trójkątów : )

Geralt z pyska genialny. Jako psychofan jestem usatysfakcjonowany.

Edytowane przez narwik

Napisano
Jeden z głosów znów podkłada ten ziomek z Gry o Tron?

Charles Dance aka Tywin Lannister ;]

Napisano
  • Autor
Reanimator - mozesz powiedziec kto z naszego forum brał udział ?

Hmm... aktywnie ja, Blooddragon, Klicor chyba cos robil, Soda pewnie tez i mnostwo osob, ktorych nickow na max3d nie znam ;)

To sa rzeczy z gry, wiec posrednio cala firma pracowala nad trailerem;)

Napisano

Ja na przykład nic przy trailerze nie robiłem, a jest w tym trailerze sporo zaprojektowanych przeze mnie rzeczy ;).

Napisano

Supa! Już w grafiku i budżecie miejsce jest.

Widzę, że edycji kolekcjonerskiej już nie ma, a zależało mi głównie na artbooku. Może dałoby radę przygotować taką mini wersję kolekcjonerską, bez naklejeczek, medalików i figurek, a jedynie z artbookiem i kilkoma ładnie wydrukowanymi artami? Chętnie bym nabył :D

Napisano

ok ktos to wrzucił bo chciałem dorzucić za pamięci. Arcydzieło. Głownie skala. Takie smaczki jak belki na błocie, by dało się chodzić - super smaczki, widac ze lekcje odrobione.

Napisano

slaba jakość tego filmiku, czerwoni mogliby wrzucić ten sam gameplay w Novigradzie ale w jakosci HD bylbym wniebowziety

Napisano

mam nadzieje ze to co sie wydarzylo dzisiaj nie wplynie na sprzedaz gry