Pawel Grabowski Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 najpierw obejrzałem ciągiem 2 razy z rzędu, potem co chwile robiłem stop klatkę, żeby się przyglądać szczegółom. Re we la cja! i ta muzyka w tle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 tr3buh - gdzieś na IGN pisali, że 780 GTX i śmiga w 1080p 35-45 fps. Ile w tym prawdy - nie mam pojęcia :) Obejrzałem już chyba ponad 10 razy, podobno kolekcjonerki już nie ma w PL :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narwik Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 W dwa dni po wypuszczeniu trailera (i ogłoszeniu daty premiery) kapitalizacja spółki skoczyła o 142mln. zł. Szykujecie coś jeszcze? W sumie nic dziwnego, że trudno od was wydębić jakieś aktualne work in progress. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 Szykują gameplay: http://www.ppe.pl/upload/editor/images/1400705900-tw3-e3-2014.jpg Kupujesz akcje, narwik? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narwik Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 Moja mądra żona ma ich tysiąc. Szkoda, że nie będę na E3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 więc każdy przeciek w tym wątku można traktować jako 'insider trading' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 Jeden z głosów znów podkłada ten ziomek z Gry o Tron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narwik Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 (edytowane) Uhm, ten ziomek właśnie co siedzi na tronie. Marketingowo błyskotliwe posunięcie. Oglądam to po raz piąty, i tutaj po prostu wszystko jest błyskotliwe. Nawet mogę sobie odpuścić marudzenie na Księżyc low poly z widocznymi krawędziami trójkątów : ) Geralt z pyska genialny. Jako psychofan jestem usatysfakcjonowany. Edytowane 7 Czerwiec 2014 przez narwik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Jeden z głosów znów podkłada ten ziomek z Gry o Tron? Charles Dance aka Tywin Lannister ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2014 Reanimator - mozesz powiedziec kto z naszego forum brał udział ? Hmm... aktywnie ja, Blooddragon, Klicor chyba cos robil, Soda pewnie tez i mnostwo osob, ktorych nickow na max3d nie znam ;) To sa rzeczy z gry, wiec posrednio cala firma pracowala nad trailerem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 9 Czerwiec 2014 Share Napisano 9 Czerwiec 2014 Ja na przykład nic przy trailerze nie robiłem, a jest w tym trailerze sporo zaprojektowanych przeze mnie rzeczy ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 9 Czerwiec 2014 Share Napisano 9 Czerwiec 2014 Supa! Już w grafiku i budżecie miejsce jest. Widzę, że edycji kolekcjonerskiej już nie ma, a zależało mi głównie na artbooku. Może dałoby radę przygotować taką mini wersję kolekcjonerską, bez naklejeczek, medalików i figurek, a jedynie z artbookiem i kilkoma ładnie wydrukowanymi artami? Chętnie bym nabył :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 [video=youtube_share;sufwxU_Uaz4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 ok ktos to wrzucił bo chciałem dorzucić za pamięci. Arcydzieło. Głownie skala. Takie smaczki jak belki na błocie, by dało się chodzić - super smaczki, widac ze lekcje odrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 slaba jakość tego filmiku, czerwoni mogliby wrzucić ten sam gameplay w Novigradzie ale w jakosci HD bylbym wniebowziety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 22 Czerwiec 2014 Share Napisano 22 Czerwiec 2014 mam nadzieje ze to co sie wydarzylo dzisiaj nie wplynie na sprzedaz gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Czerwiec 2014 Share Napisano 22 Czerwiec 2014 ja tez mam taka nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Czerwiec 2014 Share Napisano 22 Czerwiec 2014 na pewno nie na preordery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 22 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Nie widze powodu dla ktorego mialoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi