Napisano 27 Czerwiec 201410 l W trakcie czwartkowej konferencji dla deweloperów Google I/O Glen Keane - były animator Disneya - zaprezentował swoją animację "Duet". Pełna treść: Duet - krótka animacja Glena Keana.
Napisano 27 Czerwiec 201410 l niesamowita animacja! mam nadziej że jestem godzien spojrzeć ponownie na ten pokaz wspaniałej animacji:) poza tym niezły pomysł z tą "interaktywną" animacją, czekam na premierę:)
Napisano 27 Czerwiec 201410 l wyglada bardzo fajnie. ale nie rozni się wiele od animacji preprodukcyjnych Disneya, ktore pewnie zalegają w archiwach tonami. Czekam na opcje interakcji, moze wymyslili coś ciekawego.
Napisano 27 Czerwiec 201410 l niesamowite... uwielbiam tą miękkość i płynność kreski, której się chyba nie da ociągnąć przy produkcjach 3d
Napisano 28 Czerwiec 201410 l ok obejrzałem już drugi filmik. Pamiętacie 3d movie z thaiti po huraganie - mozna bylo ogladac transmisje video i jednocześnie sie rozglądać jak w street view. chyba nie wielu pamięta, więc trzeba pokazać to jako super nowość 4lata pozniej ;)
Napisano 28 Czerwiec 201410 l olaf i co? czujesz sie juz lepiej? Animacja bardzo fajna, z przyjemnoscia sie to ogladalo. Moze super orginalne to nie jest, ale co w dzisiejszych czasach jest?
Napisano 28 Czerwiec 201410 l jasne, ze tak. kazda praca magisterska poprzedzona fajnym concept-video wygladałąby jak 'innowacja' google.
Napisano 28 Czerwiec 201410 l jasne, ze tak. kazda praca magisterska poprzedzona fajnym concept-video wygladałąby jak 'innowacja' google. Z tą "małą" różnicą, że te rzeczy od google muszą działać i działają, czasem lepiej, czasem gorzej, ale działają. Natomist papier w pracy magisterskiej wszystko przyjmie.
Napisano 28 Czerwiec 201410 l Jedna z najładniejszych animacji jakie w życiu widziałem. Niesamowite co człowiek może osiągnąć przez lata ciężkiej pracy.
Napisano 28 Czerwiec 201410 l Z tą "małą" różnicą, że te rzeczy od google muszą działać i działają wpisz w google: A: jak pieprzyć samo mięso, sąsiadka radzi B: rada jak pieprzyć sąsiadke - samo mięso 16 lat na rynku, najpotężniejsze serwery komercyjne i przeglądarka nadal nie odczytuje kolejności słów, nie rozróżnia wielkich i małych liter (nie znajdziesz mało popularnej nazwy własnej popularnego słowa), nie widzi różnicy między zwykłym słowem, a akronimem (np. ****, PIPA - akronimy aktów prawnych), w zasadzie nie nadaje się do niczego poza podstawowym wyszukiwaniem prostych fraz. Pomijam w ogóle temat wyszukiwarki na youtube, bo to posiadają dopiero 8lat. Ale spoko, najważniejsze, to zrobić kolorowe video z legenda i odświeżyć technologię sprzed kilku lat. Byłbym szczesliwy widząc animacje Gleana wygrzebane z archiwum Disneya i zgromadzone w jednym miejscu zamiast googlowego hype'u.